Αρρωστημένο ζευγάρι βίαζε παιδιά, τα τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους και τα αποθήκευαν στο Google.
Www.true.gr

Αρρωστημένο ζευγάρι βίαζε παιδιά, τα τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους και τα αποθήκευαν στο Google.

Ένα παντρεμένο ζευγάρι κινηματογραφούσε τη στιγμή όταν βίαζε δύο παιδιά και αντιμετωπίζει ποινή δεκαετιών στη φυλακή για τα φρικιαστικά εγκλήματά τους.

Ο Matthew και η Diane Maynard, από τη Βόρεια στις ΗΠΑ, συνελήφθησαν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν τα βίντεο τους ήρθαν στο φως.

Το ζευγάρι, ηλικίας 35 ετών και οι δύο, χρησιμοποίησαν ένα τηλέφωνο για να κινηματογραφήσουν την κακοποίηση και στη συνέχεια αποθήκευσαν τα βίντεο σε λογαριασμό του Google Drive.

Τα δύο θύματα, ήταν και τα δύο κάτω των 13 ετών.
Ο Matthew και η Diane, θα αντιμετωπίσουν ο καθένας, ποινή περίπου μεταξύ 33 και 47 χρόνων στη φυλακή, ανάλογα με τη συμπεριφορά τους όσο βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα.

Ο τοπικός σταθμός ειδήσεων WITN αναφέρει, ότι ένας πολίτης κατήγγειλε το ζευγάρι, όταν είδαν τα βίντεο σε έναν υπολογιστή.


Έδειχνε τους Maynards να κάνουν σεξ με τα παιδιά.

Ο σερίφης του County Onslow Hans Miller δήλωσε: «Ελπίζω τα θύματα να μπορέσουν να λάβουν τις κατάλληλες συμβουλές, που θα τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν αυτό το τραυματικό γεγονός και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή».

Μιλώντας μετά τη φυλάκιση του ζευγαριού, ο Εισαγγελέας του Οσλόφ, Ernie Lee, δήλωσε: «Αυτά είναι τα είδη των αδικημάτων που σοκάρουν τη κοινή γνώμη. Αυτό το γραφείο θα διαθέσει σημαντικούς πόρους, στη δίωξη αυτών των εγκλημάτων».

ΠΗΓΗ: mirror.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr