Αρναούτογλου-Γεωργαντάς: Η «μάχη» για τους καλεσμένους και το «πούλημα» της Σκορδά

Αγώνα κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τους συνεργάτες του για να προλάβουν τον Θέμη Γεωργαντά. Τι εννοώ; Να προλάβουν να κλείσουν πρώτοι τους καλύτερους καθώς ο Θέμης έχει άσσους το μανίκι του.

Ο Γρηγόρης ξεκινά δυνατά με Νικολάκη Οικονομόπουλο που σπάνια μιλάει και εκεί του βγαίνει μπροστά καθώς η σχέση του Γεωργαντά με τους τραγουδιστές είμαι γνωστή λόγω Mad.

Μπορεί άνετα να έχει όποιον θέλει ένω με τους περισσότερους έχει πολύ καλή σχέση. Όμως αλλού ποντάρει… Να πάρει και άλλους. Όχι μόνο τραγουδιστές.

Όπως τη Φαίη Σκορδά που είναι πολύ καλή του φίλη και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες γνωρίζει αρκετά για την εκπομπή του, έχουν συζητήσει και τον στηρίζει πολύ.

Όσο για τον Γρηγόρη… της περνά αδιάφορος καθώς με τον τρόπο της θλέλει να του δώσει απάντηση στο «άκυρο» που της έδωσε απλόχερα ο Γρηγόρης πρόσφατα. Άλλωστε οι δυο τους είχαν κόντρες απο τα παλιά.

Ο Θέμης έτσι θα απαντήσει στον Γρηγόρη. Με τη Σκορδά. Και επειδή ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία πρεμιέρας, ο Αρναούτγολου θέλει να καβατζώσει δυνατά ονόματα.

Αντίπαλοι δεν θα είναι καθώς δεν θα παίζουν απέναντι αλλά για το γόητρο ο Άρνι που είναι παλιά καραβάνα στην τηλεόραση και τις συνεντεύξεις θέλει να έχει τα καλύτερα.

Και περιμένει και την στήριξη του ΑΝΤ-1 σε αυτό. Αλήθεια η Φαίη θα πουλήσει το κανάλι της… ξανά; Μετά και τα όσα είπε απο τον αέρα του για τον πρώην άντρα της;

Πηγη nassosblog.gr