Αρναούτη για Τοπαλούδη: Να βγει η Ελένη «βρωμοθήλυκο» για να βγουν λάδι οι ένοχοι

«Σταματήστε πια να κατηγορείτε τις γυναίκες για όλες τις εγκληματικές ενέργειες των ανδρών». Με ανάρτησή της στο Facebook η Μίνα Αρναούτη ξέσπασε εναντίον όσων πάνε να περάσουν συγκεκριμένη υπερασπιστική γραμμή για να δικαιώσουν τους δολοφόνους της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη.

«Μπορεί να ήθελε να πάει και με τους δυο, μπορεί να ήθελε να πάει με όλους τους άντρες στη γη. Δεν ήθελε όμως να πεθάνει με αυτόν τον τρόπο!
Δεν ήθελε να πονέσει τους γονείς της!
Σταματήστε πια να κατηγορείτε τις γυναίκες για όλες τις εγκληματικές ενέργειες των αντρών!
Είναι γνωστή η υπερασπιστική γραμμή να βγει η γυναίκα πόρνη για να δικαιωθεί ο εκάστοτε δολοφόνος ή ένοχος!
Η Ελένη δεν είχε καν την ευκαιρία να ζήσει και να παλέψει όλους τους δαίμονες που θα τη κυνηγούσαν μια ζωή!!
Η Ελένη δεν έζησε με τη ταμπέλα του «βρωμοθήλυκου» που θα της φόρτωναν αν ζούσε για να βγουν λάδι οι ένοχοι (ευκατάστατοι και μη).
Η Ελένη αν ζούσε θα ήταν και πάλι νεκρή. Για όλους ζωντανή και τυχερή αλλά για εκείνη νεκρή!
Τα αγόρια έχουν μπράτσα από τη φύση τους για να υπερασπίζονται και να προστατεύουν τις γυναίκες! Τα αγόρια οφείλουν να είναι προστατεύτηκα και όχι επιθετικά απέναντι στις γυναίκες! Το να προκαλείς έστω σεξουαλικά δεν σκοτώνει! Το να πετάς από γκρεμό σκοτώνει!
*Οι γονείς της Ελένης ήρθαν αντιμέτωποι με όλες αυτές τις κατηγορίες για την ηθική και την ψυχολογία της Ελένης για να έχουν ελαφρυντικά οι ένοχοι… Πώς να αισθάνονται άραγε ρώτησε κανείς; Πόσο να έχουν πληγωθεί αυτοί οι άνθρωποι; Η Ελένη είχε όνειρα κ ένας άντρας την ξεγέλασε», έγραψε η συνεπιβάτιδα στο θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.