Αριθμολογία για αρχάριους: Βρες το νούμερο που αντιστοιχεί στο όνομά σου και μάθε στοιχεία της προσωπικότητάς σου!
Www.true.gr

Αριθμολογία για αρχάριους: Βρες το νούμερο που αντιστοιχεί στο όνομά σου και μάθε στοιχεία της προσωπικότητάς σου!

Είτε πιστεύεις είτε όχι στις μαγικές ιδιότητες των αριθμών, έχει πλάκα να δεις τι προβλέπει η αριθμολογία για σένα. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να οδηγηθείς σε κάποιο συμπέρασμα αλλά για εμάς τους αρχάριους η πιο απλή είναι η εξής:

Γράψε σε ένα χαρτί το πλήρες όνομα σου και με βάση τον παρακάτω πίνακα γράψε κάτω από κάθε γράμμα τον αντίστοιχο αριθμό.

Στη συνέχεια πρέπει να προσθέσεις όλους τους αριθμούς μαζί και να βρεις το άθροισμά τους και να προσθέτεις κατόπιν τα ψηφία του αθροίσματος μέχρι να καταλήξεις σε ένα μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, εάν το άθροισμα είναι 87, θα προσθέσεις 8 + 7 = 17. Εφόσον το νούμερο είναι μεγαλύτερο από 9 προσθέτεις και πάλι θα ψηφία και έχουμε 1 + 7 = 8. Αυτός είναι και ο μαγικός σου αριθμός!

Ένα (1)

Είσαι ένας αυτόνομος και δυναμικός άνθρωπος. Έχεις μεγάλες και πρωτότυπες ιδέες για αυτό και θα μπορούσες να κάνεις μια λαμπρή καριέρα στον τομέα της διαφήμισης. Ταιριάζεις πολύ με τριάρια και τεσσάρια, καθώς θα έχουν την υπομονή να σε αντέξουν.

Δύο (2)

Το μεγαλύτερο σου προτέρημα είναι πως είσαι ο απόλυτος ειρηνοποιός και φέρνεις παντού τη γαλήνη. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς με τη συμβουλευτική και την κοινωνική εργασία καθώς θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από την βοήθεια που θα προσφέρεις στους συνανθρώπους σου. Όσο για τον ερωτικό τομέα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ένα άλλο δυάρι και να κάνεις τη ζωή σου εύκολη.


Τρία (3)

Οι καλλιτέχνες και οι δημιουργοί του κόσμου μας. Μακάρι να έβγαζες λεφτά από το πόσο φοβερός είσαι στο καραόκε. Βασίσου στη δημιουργικότητα σου και θα πετύχεις. Εάν ψάχνεις έναν αντίστοιχο σύντροφο με φαντασία και θάρρος προτίμησε το ένα και το έξι.

Τέσσερα (4)

Τα κάνει όλα και συμφέρει. Μιλάμε για το πολυεργαλέιο που θα φέρει τα πάντα εις πέρας. Για σένα η οργάνωση και η δομή είναι πολύ σημαντικά στοιχεία οπότε μια καριέρα στα οικονομικά και σε μια μεγάλη εταιρεία θα ήταν ότι πρέπει. Βγες ραντεβού με κάποιο οχτάρι ή άσσο γιατί μόνο αυτοί είναι τόσο αποφασισμένοι όσο εσύ.

Πέντε (5)

Το όνομα σου είναι συνώνυμο με την περιπέτεια. Είσαι έτοιμος για όλα για αυτό και πρέπει να ταξιδεύεις και να γίνεις από ξεναγός μέχρι Insta travel influencer ή κάτι τέτοιο. Ο σύντροφος σου πρέπει να στηρίζει τις τρελές σου ιδέες οπότε ψάξε για ένα τρία ή πέντε.

Έξι (6)


Ο πιο υπεύθυνος από όλους, αυτός που θα σου κρατήσει το χέρι στα δύσκολα, αυτός που θα σε βοηθήσει στο χειρότερο hangover, ο καλύτερος φίλος. Έχεις φοβερή αισθητική, οπότε καλό θα ήταν να αφιερωθείς στη μόδα και το style. Ταιριάζεις με όλους μη φοβάσαι τίποτα.

Εφτά (7)

Φοβερό ένστικτο, μπορείς να καταλάβεις τα πάντα. Αποδέξου το φυτό που κρύβεις μέσα σου, συνέχισε να διαβάζεις και θα γίνεις ένας λαμπρός επιστήμονας. Εάν ψάχνεις νέο ερωτικό σύντροφο καλύτερα να στραφείς στα ελαστικά πεντάρια και τα άκρως υποστηρικτικά εννιάρια.

Οχτώ (8)

Είσαι φιλόδοξος και για αυτό τίποτα δε θα σε σταματήσει. Είσαι αφεντικό του εαυτού σου. Η ενέργεια σου είναι τεράστια, έντονη και μοναδική οπότε καλύτερα να συναναστραφείς με ένα τέσσερα ή έξι, δηλαδή ανθρώπους στους οποίους μπορείς να βασιστείς.

Εννιά (9)

Εσύ θες σίγουρα να σώσεις την ανθρωπότητα. Το superhero lifestyle σου ταιριάζει με την δουλειά του γιατρού ή με την εκπαίδευση. Το θέμα είναι να νιώθεις ότι προσφέρεις. Με ένα δύο ή ένα εφτά στο πλάι σου θα ξεκινήσεις το μεγάλο σου ταξίδι και θα αλλάξετε τα πάντα.

πηγή: marieclaire.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr