Η Βάσω Λασκαράκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου και μοιράζεται αρκετές στιγμές από την καθημερινότητά της στο σπίτι με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός τα τελευταία χρόνια είναι παντρεμένη με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ έχει αποκτήσει μία κόρη από τον πρώτο της γάμο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Η Βάσω Λασκαράκη με την κόρη της Εύα, και τον σύζυγό της μένουν σε ένα όμορφο σπίτι στην Κηφισιά.

Βάσω Λασκαράκη: Το σπίτι της ηθοποιού και του Λευτέρη Σουλτάτου
Το προσωπικό τους καταφύγιο έχει μεγάλο κήπο, τεράστια κουζίνα στην οποία ο Λευτέρης φτιάχνει τις συνταγές του, αλλά και ένα πολυτελές σαλόνι με ξύλινα πατώματα και τζάκι.

Η ηθοποιός μιλώντας σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Ant1, ανέφερε για την κόρη της: «Η Εύα είναι οκτώ ετών, είναι πολύ ωραία ηλικία. Η Εύα είναι παιδί με χιούμορ και καυστική, κάπως έχει μεγαλώσει. Με τον μπαμπά της είναι τα Σαββατοκύριακα και τις γιορτές τις πέρασε στο θέατρο μαζί του. Όταν πήγε στο δημοτικό, ήταν ένα σοκ για την Εύα, γιατί τα μεγαλύτερα παιδιά ήξεραν ποιοι είναι οι γονείς της».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το σπίτι του ζευγαριού: