Αριστούχες δίδυμες αδερφές πέρασαν σε διαφορετικά πανεπιστήμια και χωρίζονται για πρώτη φορά στη ζωή τους

Μπορεί η Νομική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης την οποία πέτυχε η Ανδριανή και η Λογιστική και Χρηματοοικονομική Αθήνας που πέτυχε η Δήμητρα να τις αναγκάζουν να «χωρίσουν» για λίγο, εντούτοις αυτό δεν ήταν λόγος για να μειώσει τη χαρά από την επιτυχία των δίδυμων κοριτσιών από τον Πύργο, μαθήτριες ως τον Ιούνιο του 4ου Λυκείου Πύργου.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, σε σχολές της προτίμησης τους, γέμισε χαρά τις ίδιες και την οικογένειά τους, αφού μια δύσκολη προσπάθεια, με πολύ διάβασμα και άγχος – όσο χρειαζόταν – ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν και «θεωρητικά» οι δρόμοι τους θα χωρίσουν, αυτό, ελπίζουν ότι θα είναι για λίγο, καθώς η Ανδριανή θα επιδιώξει να πάρει μεταγραφή στη Νομική Αθήνας, ώστε να είναι μαζί με τη Δήμητρα και στις σπουδές τους. Και ευελπιστούν ότι θα το πετύχουν, καθώς ήδη η μεγαλύτερη αδελφή τους σπουδάζει στα Ιωάννινα.

Τα δυο κορίτσια, μίλησαν σχετικά με την εν λόγω επιτυχία τους στην εφημερίδα «Πατρίς», μη παραλείποντας να ευχαριστήσουν όλους εκείνους τις βοήθησαν για να πετύχουν το στόχο τους!Ανδριανή: Νομική Θεσσαλονίκης: «Είμαι πολύ χαρούμενη με το τελικό αποτέλεσμα τόσο για μένα όσο και για την αδερφή μου! Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανα τις καθηγήτριες Ζωή Βουρτση και Ιωάννα Σεφερλή καθώς και την οικογένειά μου για την στήριξη»!

Δήμητρα – Λογιστική και Χρηματοοικονομική – Αθήνα: «Αισθάνομαι ανακούφιση και χαρά που περάσαμε με την αδελφή μου στις σχολές προτίμησης μας . Έως τώρα είχαμε μια κοινή πορεία κάτι το οποίο θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε σπουδάζοντας στην ίδια πόλη»!

diaforetiko