Άρης Σερβετάλης: Έτσι οδηγήθηκα στον Θεό
Www.true.gr

Άρης Σερβετάλης: Έτσι οδηγήθηκα στον Θεό

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν ήταν έτοιμος να διαχειριστεί την επιτυχία που έκανε με το «Είσαι το ταίρι μου»

Ο Άρης Σερβετάλης έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Πολιτισμός της εφημερίδας «Το Βήμα» και μίλησε για την πίστη του στον Θεό αλλά και για την επιτυχία του «Είσαι το ταίρι μου» που ήρθε σε μια φάση της ζωής του που δεν την περίμενε.

Η τηλεοπτική επιτυχία με το “Είσαι το ταίρι μου” σας τρόμαξε τότε;
Νομίζω ότι δεν ήμουν έτοιμος να το διαχειριστώ όλο αυτό, να διαχειριστώ τον εαυτό μου. Ήταν ένα κύμα που με ξεπερνούσε. Ήθελα να πάρω μια απόσταση.

Εκ των υστέρων, μετανιώσατε;
Όχι, δεν μετάνιωσα καθόλου που έκανα πίσω. Αντιθέτως. Τότε ήταν που μπήκα σε μια συχνότητα, κι αυτή η συχνότητα με ακολουθεί και την ακολουθώ. Έγινε οδηγός μου. Εννοώ ότι μπήκα σε μια κατάσταση να γνωρίσω καλύτερα περιοχές δικές μου, αδιαχείριστες. Αυτή ήταν και η διαδικασία που με οδήγησε στην πίστη, στον Θεό.


Πώς φτάσατε στην πίστη;
Αυτό αποκαλύπτεται, συμβαίνει. Δεν έχει λογική. Δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Είναι αποκαλυπτικό. Συμβαίνει γιατί νιώθεις ένα συναισθηματικό πλήρωμα.

Πόσο επηρεάζει τη ζωή σας;
Είναι τεράστια η αλλαγή. Τα βλέπεις όλα αλλιώς, τις προθέσεις των ανθρώπων, τον εαυτό σου σε σχέση με τους άλλους, αλλά κυρίως με τον εαυτό σου. Βλέπεις πόσο πολλά πρόσωπα έχεις και όλον αυτόν τον μηχανισμό που ήταν προ Χριστού και μετά Χριστόν. Η πίστη σου δείχνει έναν κόσμο που δεν τον βλέπεις με τη λογική, με τα μάτια. Επομένως ανοίγει ένα τοπίο αποκαλυπτικό. Είναι ένας άλλος κόσμος και αναρωτιέσαι πώς ήσουν πριν.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr