Άρης Σερβετάλης: Αυτή είναι η σύζυγός του που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του

Εδώ και κάτι ώρες έχουν ξεσπάσει οι περισσότεροι με το θέμα του Άρη Σερβετάλη ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από την παράσταση «Ρινόκερος» καθώς δεν συμφωνεί με τον διαχωρισμό μεταξύ των ανθρώπων σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή για αυτό και σπάνια τους βλέπουμε σε εξόδους μαζί με την Έφη Μπίρμπα. Η Έφη Μπίρμπα είναι σκηνογράφος, ενδυματολόγος, σκηνοθέτις, δραματουργός. Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Δον Κιχώτης, Βιβλίο 2ο, Κεφ. 23ο (2018), Ριχάρδος Β’ (2017) κ.ά.

Να τονίσουμε, πως ο Άρης Σερβετάλης και η αγαπημένη του σύζυγος, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στην σχέση τους, το 2009. Από τότε μέχρι σήμερα φαίνεται η σχέση τους να κρατά γερά αφού είναι τρελά ερωτευμένοι.

Μάλιστα για τον γάμο του, ο γνωστός ηθοποιός είχε δηλώσει δημόσια: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό, η κοινή πίστη σε κάτι είναι ο κοινός μας παρονομαστής, έχουμε τον ίδιο στόχο. Πηγαίνουμε προς την ίδια κατεύθυνση από παράλληλους δρόμους, δεν χρειάζεται να ταυτίζεται ο ένας με τον άλλον. Αυτό είναι βέβαια ένας καθημερινός αγώνας. Πέφτεις, ξανασηκώνεσαι, και πάλι από την αρχή. Είναι όμως σημαντικό να υπάρχει αυτή η κοινή πίστη».