Άρης Μακρής: Ο θάνατος του πατέρα του και ο ρόλος της μαμάς του "Θα σου βγάλει από το πουθενά μια ζακέτα για να μην κρυώνεις"
Www.true.gr

Άρης Μακρής: Ο θάνατος του πατέρα του και ο ρόλος της μαμάς του «Θα σου βγάλει από το πουθενά μια ζακέτα για να μην κρυώνεις»

Μία εξομολογητική συνέντευξη έδωσε στο περιοδικό Down Town Κύπρου, ο Άρης Μακρής.

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, που τον σημάδεψε και το ρόλο της μητέρας του στο σπίτι.


«Έχω χάσει τον μπαμπά μου. Ήταν άρρωστος αλλά, όσο και να μην είναι ξαφνικό, όταν φτάνει αυτή η στιγμή είναι πολύ δύσκολο. Θυμάμαι πόσο υπεράνθρωπος ήταν στα μάτια μου, γιατί μπορούσε και τα έκανε όλα. Ήταν πολύ δοτικός για την οικογένειά του, για τα παιδιά του, το σπίτι. Ένας άνθρωπος που τα προλάβαινε και τα έκανε όλα. Τώρα έχουμε τη μαμά. Είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα, υπερ-προστατευτική που θα σου βγάλει από το πουθενά μια ζακέτα για να μην κρυώνεις, που το παιδί της τα κάνει όλα τέλεια, και είναι και εκείνη μια γυναίκα τρομερά δοτική, και θεωρώ τον εαυτό μου τρομερά τυχερό να έχω μεγαλώσει με τέτοιους γονείς»

πηγή: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr