Αριάδνη Γερασιμίδου: «Ράγισαν» και οι πέτρες στην κηδεία της (video)

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην δημοσιογράφο που πάλεψε γενναία τον καρκίνο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η ξαφνική είδηση θανάτου της δημοσιογράφου Αριάδνης Γερασιμίδου, μόλις λίγες ημέρες μετά το συγκλονιστικό της βίντεο όπου εξομολογήθηκε την άνιση μάχη της με τον καρκίνο.

Η δημοσιογράφος που ασχολήθηκε με το ρεπορτάζ της αυτοκίνησης, άφησε την τελευταία της πνοή τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, προκαλώντας θλίψη στην οικογένειά της και στον δημοσιογραφικό χώρο.

Την Πέμπτη συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την αγαπημένη του Αριάδνη στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στη Ροδόπολη, με δάκρυα στα μάτια και βαθιά θλίψη.

Η δημοσιογράφος είχε αναθέσει σε έναν φίλο της να κάνει μια ανάρτηση την ημέρα που θα «έφευγε»:

«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου. Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι! Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ! Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους. Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί!

Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω. Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές! Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται!» ήταν το μήνυμά της που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.