Αρχίζει: Δείτε την τελική δεκάδα των διασήμων που μπαίνει στο Survival (Pics)
Www.true.gr

Αρχίζει: Δείτε την τελική δεκάδα των διασήμων που μπαίνει στο Survival (Pics)

Σε λίγες μέρες τα γυρίσματα του πιο πολυσυζητημένου παιχνιδιού της ελληνικής τηλεόρασης, ξεκινούν στην Κουρούτα. Μπορεί πολλοί να μην πίστευαν ότι το Survival θα θα φτάσει έως το τέρμα της διαδρομής, όμως το reality επιβίωσης θα βγει κανονικά στους δέκτες μας αρχές Σεπτεμβρίου.

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελούν ακόμα τα αγωνίσματα, καθώς οι πρώτες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα δεν θύμισαν αγωνίσματα Survivor, αλλά κούνιες και μονόζυγο σε παιδική χαρά.

Από την άλλη η ομάδα των διασήμων, που θα ριχτεί στη μάχη της διεκδίκησης των 100 χιλιάδων ευρώ (ξεκίνησε από 200.000 το μεγάλο έπαθλο, έπεσε στις 150 και τελικά κλείδωσε στις 100.000) έχει στις τάξεις της ονόματα που θα ζήλευε και το Survivor.

Γιατί μεταξύ μας πιο διάσημοι είναι οι 10 που θα πάρουν μέρος στο Survival από εκείνους που πήραν μέρος στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η τελική δεκάδα που θα δούμε στην Κουρούτα λοιπόν είναι η εξής:

1. Ντανιέλ Μπατίστα

2. Irene Trost

3. Πηγή Δεβετζή


4. Τάσος Μπερδέσης

5. Γιάννης Αϊβάζης

6. Όλγα Φαρμάκη

7-8. Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας (Ntroulias Brothers)
9. Μαρία Ματσούκα

10. Γιώργος Μανίκας

Ο μοναδικός που δεν θεωρείται 100% κλεισμένος είναι ο Γιώργος Μανίκας, οι συζητήσεις με τον οποίο συνεχίζονται.

Οι υπόλοιποι 9 παίρνουν τον δρόμο για την Κουρούτα, με τελευταία προσθήκη, αυτή της Μαρίας Ματσούκα. Η αδερφή της Δήμητρας Ματσούκα, αποδέχτηκε την πρόσκληση της παραγωγής και ετοιμάζεται για το reality επιβίωσης, το οποίο σε κάτι παραπάνω από δέκα μέρες, αρχίζει.

πηγη menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr