Άρχισαν οι καυγάδες αλλά και οι μούντζες στο «Big Brother»

Οι παίκτες του «Big Brother» έχουν μπει στο σπίτι και φαίνεται πως η συγκατοίκηση θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς με το… «καλημέρα» άρχισαν οι καυγάδες αλλά και οι μούντζες.

Στο επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, στήθηκε ένα καυγάς τρικούβερτος στην κουζίνα του σπιτιού με πρωταγωνίστριες την Σοφία Δανέζη, την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και την Ραΐσα Κόντη.

Αφορμή για τον έντονο διαπληκτισμό ο οποίος κατέληξε στο να ανταλλάσσουν οι παίκτριες μούντζες, ήταν το φαγητό.

Όπως φάνηκε στα πλάνα, η Σοφία Δανέζη ρώτησε τους συμπαίκτες της αν θα φάνε από το φαγητό το οποίο μαγείρευε.

«Αν είχαμε μόνο κιμά θα ρωτούσαμε αν θα φάνε; Αφού έχουμε μόνο αυτό» ανταποκρίθηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Είσαι λάθος!» της τόνισε η τραγουδίστρια και διευκρίνισε: «Εμείς το βγάλαμε το κρέας, μην μπερδεύσε. Η κατάψυξη είναι γεμάτη. Αυτά ξεπαγώσαμε. Και από τη στιγμή που δεν ξέρεις σταμάτα».

Στη συνέχεια της έντονης συζήτησης η Κρητικιά δικηγόρος τόνισε στη συμπαίκτρια της πως: «Μερικές φορές με ενοχλεί ο τρόπος σου».

Η ένταση χτύπησε «κόκκινο» όταν κατά τη διάρκεια της μαγειρικής η Ράϊσα μπήκε στην κουζίνα και είπε ότι δεν τρώει αυτά που μαγειρεύουν.

Στη συνέχεια η Άννα Μαρία Ψυχαράκη απευθυνόμενη στη Ραΐσα Κόντη και σχολιάζοντας την Σοφία Δανέζη είπε: «Ο χαρακτήρας της, η φωνή της και το ύφος της είναι τέτοιο που και γω πήγα να την παρεξηγήσω».

«Δεν ασχολούμαι άλλο με μαλ@κι@ς! Με βάζεις στον τοίχο και λες ότι μιλάω άσχημα! Να, τώρα μιλάω άσχημα! Τελειώσαμε! Από κει και πέρα δεν κάνω άλλη συζήτηση» είπε έντονα η Σοφία Δανέζη.

Οι δυο παίκτριες αντάλλαξαν μούντζες και μετά από λίγο έκαναν και οι δυο πίσω ώστε να σταματήσει ο καυγάς.