Αρχικά Νομίζαμε ότι είναι ένα Συνηθισμένο Ζευγάρι που Παντρεύεται. Όταν όμως Γύρισαν Μείναμε Άφωνοι.
Www.true.gr

Αρχικά Νομίζαμε ότι είναι ένα Συνηθισμένο Ζευγάρι που Παντρεύεται. Όταν όμως Γύρισαν Μείναμε Άφωνοι.

Υπάρχει κάτι μεταδοτικό και διασκεδαστικό στον εορτασμό μίας νέας αγάπης. Ας το παραδεχτούμε, υπάρχουν πολλά αξιολάτρευτα πράγματα στους γάμους: χορός, γαμήλια τούρτα και μερικές φορές και ανοιχτό μπαρ.

Παρόλο που οι διαφορετικοί γάμοι έχουν διαφορετικές παραδόσεις και τελετές, το διαδίκτυο έχει δημιουργήσει μερικές δικές του viral παραδόσεις. Μία από αυτές είναι το ‘flash mob’, όπου διάφοροι άνθρωποι εμφανίζονται από το πουθενά και κάνουν κάτι αυθόρμητο.

Ένα τέτοιο βίντεο έχει κάνει τον γύρω του διαδικτύου γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Το βίντεο είναι βγαλμένο στο Blyth του Nottinghamshire της Αγγλίας. Τραβήχτηκε στον ναό St. Mary and St. Martin’s Church και δείχνει τον γάμο των Gary και Tracy Richardson. Καθώς το βίντεο ξεκινάει, ο γάμος τους φαίνεται απόλυτα συνηθισμένος.

Μετά από λίγο όμως όλα γίνονται ασυνήθιστα. Ξαφνικά αρχίζει να παίζει το “Everybody Dance Now” και η κληρικός αρχίζει να χορεύει.Ακριβώς μετά ξεκίνησαν να χορεύουν και η νύφη με τον γαμπρό!

Καθώς το τραγούδι συνεχίζεται, εμφανίζονται και άλλοι χορευτές από το πουθενά και συμμετέχουν στην διασκέδαση. Αφού τελειώσει το πρώτο τραγούδι, ακούγεται να παίζει το “Celebration” και όλοι αρχίζουν τα παλαμάκια.

Μέχρι το τέλος του βίντεο, όλοι στην εκκλησία είναι σηκωμένοι και χορεύουν στον ρυθμό. Το πιο αστείο σημείο είναι όταν τελειώνει το κομμάτι και η τελετή συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε σαν να μην έγινε τίποτα!Μέχρι τώρα, το βίντεο τους έχει συγκεντρώσει σχεδόν 9 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Το ζευγάρι έκανε και μία ανάρτηση για να εξηγήσει την ιστορία πίσω από το βίντεο:

«Ενώ σχεδιάζαμε τον γάμο μας, ξέραμε πως θέλαμε κάτι διαφορετικό. Οπότε όταν η κληρικός μας, Kate Bottley, μας πρότεινε να κάνουμε ‘flash mob’, ενθουσιαστήκαμε αμέσως!»

Συγχαρητήρια στον Gary και την Tracy Richardson!

Credit: seeitlive.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr