Αρχικά φαίνεται σαν ένα μικροσκοπικό Τροχόσπιτο, αλλά μόλις είδαμε το Εσωτερικό του, Μείναμε με το στόμα Ανοιχτό

Όταν η Sharon πήρε σύνταξη από την καριέρα της ως φαρμακοποιός, αποφάσισε να πάει την ζωή της σε εντελώς άλλη κατεύθυνση. Ήθελε να δοκιμάσει την νομαδική ζωή. 

Τώρα, ζει σε ένα 2015 T@B M@x S τροχόσπιτο και το μετακινεί με ένα Jeep Wrangler. Το τροχόσπιτο το αγόρασε για $15,000 και είναι πολύ εύκολο στην μετακίνησή του.

Μπορεί να το συνδέσει στο ρεύμα κατευθείαν από κάποια πηγή αλλά έχει και τρία ηλιακά πάνελ για περισσότερη αυτονομία.

Λέει πως είχε και στο παρελθόν μεγαλύτερα τροχόσπιτα αλλά αυτό δεν θα το άλλαζε με τίποτα αν και χρειάστηκε αρκετό καιρό για να το συνηθίσει.

Έχει κουζίνα, ψυγείο, νεροχύτη με επιφάνεια κοπής και φούρνο. Τονίζει πως το καλύτερο με το να ζεις σε ένα τέτοιο σπίτι είναι ότι σε αναγκάζει να περνάς χρόνο έξω.


Το μπάνιο της είναι το μικρότερο που έχετε δει ποτέ αλλά δεν την ενοχλεί καθόλου. Έχει έναν καναπέ που γίνεται κρεβάτι και ένα μικρό τραπεζάκι που το χρησιμοποιεί για να τρώει.

Όταν κάνει πολύ ζέστη, ανοίγει το κλιματιστικό που μπορεί να το χρησιμοποιήσει όποτε είναι συνδεδεμένη με ηλεκτρισμό.

Το τροχόσπιτο έχει πολλά παράθυρα για να μπαίνει αρκετό φως. Επίσης, έχει και έναν ανεμιστήρα οροφής. Το να ζει ταπεινά και να έχει την ελευθερία της μετακίνησης είναι κάποια από τα πλεονεκτήματα της ζωής που κάνει.


Της αρέσει πολύ το ότι κάνει συνεχώς καινούργιους φίλους.

«Ποτέ δεν το μετάνιωσα. Περνάω πολύ καλύτερα. Έχω ζήσει σε διάφορα σπίτια και διαμερίσματα αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό τον τρόπο ζωής. Ποτέ δεν ήξερα τους γείτονές μου αλλά τώρα γνωρίζω συνέχεια φανταστικούς ανθρώπους.

Δείτε την ιστορία της στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: shareably.net