Αραβανή - Κάβουρα: Η Συνάντηση της Πρώην με την Νυν στον αέρα, το Βλέμμα και το Απίθανο παρασκήνιο...
Www.true.gr

Αραβανή – Κάβουρα: Η Συνάντηση της Πρώην με την Νυν στον αέρα, το Βλέμμα και το Απίθανο παρασκήνιο…

Πώς ήταν το κλίμα ανάμεσα τους…
Δείτε τη στιγμή που η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε μπροστά στην Ευαγγελία Αραβανή.

Πρώην και νυν του Νίκου Οικονομόπουλου βρέθηκαν μαζί στον τηλεοπτικό αέρα του Dancing with the stars το βράδυ της Παρασκευής. Η Ευαγγελία Αραβανή από τη θέση της παρουσιάστριας και της νυν συντρόφου του Νίκου Οικονομόπουλου και η Βίκυ Κάβουρα, η οποία υπήρξε στο παρελθόν με τον τραγουδιστή, στη θέση της διαγωνιζόμενης.

«Εντάξει, πόσο σ έξι ήταν αυτό που είδαμε παιδιά. Βίκυ, γενικά νιώθεις σ έξι; Σου το λένε αρκετά συχνά είμαι σίγουρη για αυτό« είπε η Ευαγγελία Αραβανή υποδεχόμενη την Βίκυ Κάβουρα και τον χορευτή Γιώργο Κετσερίδη.«Ναι νιώθω, μια χαρά. Είναι ωραίο πράγμα να νιώθεις σ έξι. Τώρα δεν ξέρω αν έκανα σωστά τα βήματα και βγήκε σ έξι, εγώ το ένιωσα πάντως», απάντησε η Βίκυ Κάβουρα και η κουβέντα συνεχίστηκε χωρίς να δείξει κανένας πως βρίσκεται σε δύσκολη θέση.
https://youtu.be/Uxa9MZ16l7U

Σύμφωνα με όσα μετέφερε όμως ο Νίκος Γεωργιάδης στον αέρα του «Επιτέλους σαββατοκύριακο» οι δύο γυναίκες δεν είχαν ανταλλάξει λέξη στα παρασκήνια, λόγω αμηχανίας και η πρώτη φορά που τα είπαν ήταν και αυτή που είδαμε στον αέρα του DWTS.

«Ήταν πάρα πολύ ευγενική η Ευαγγελία με τη Βίκυ. Η αλήθεια είναι ότι στα παρασκήνια ούτε γεια! Χωρίς όμως να έχει γίνει κάτι. Όχι τύπου μια εχθρικότητα, μια αμηχανία μάλλον υπήρχε παρασκηνιακά και δεν είχαν χαιρετηθεί από πριν. Πρώτη φορά που μίλησαν η μία στην άλλη ήταν σε αυτό που είδαμε κι εμείς ως τηλεθεατές», ανέφερε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος.
https://youtu.be/p0wdnoRRTbg

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr