Οργή και Θλίψη Δίχως Τέλος... Η Σπαρακτική Δημοσίευση του Πατέρα της μικρής Μελίνας που Ζητά Απαντήσεις.
Www.true.gr

Οργή και Θλίψη Δίχως Τέλος… Η Σπαρακτική Δημοσίευση του Πατέρα της μικρής Μελίνας που Ζητά Απαντήσεις.

Ο θάνατος της μικρής Μελίνας μετά από μία επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια συγκλόνισε την Κρήτη και όχι μόνο. Ο πατέρας της ξεσπάει και ζητάει οριστικές απαντήσεις…
Ο θάνατος της μικρής Μελίνας και η μακροχρόνια αναμονή για την απόδοση ευθυνών έφτασαν χθες στη βουλή δια στόματος Άδωνι Γεωργιάδη στο περιθώριο της συζήτησης για το σκάνδαλο της Novartis.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επέρριψε ευθύνες τόσο στον Πρωθυπουργό όσο και στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο αλλά και τη γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι η κ. Παπασπύρου «κρατά στα συρτάρια της» το πόρισμα για το θάνατο τετράχρονου κοριτσιού στην Κρήτη κατά την διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στην οποία συμμετείχε συγγενής του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Το ξέσπασμα του πατέρα της μικρής Μελίνας

Την ίδια στιγμή με φόντο τα όσα ειπώθηκαν χθες στη βουλή ο τραγικός πατέρας μίλησε για «νέα βόμβα» που σκάει για την οικογένειά του, καθώς η νέα αυτή αποκάλυψη ήρθε ως «κεραυνός» για την οικογένειά του, η οποία μαθαίνει από την τηλεόραση ότι υπάρχει πόρισμα, που κρύβεται στα συρτάρια γιατί φέρει ίσως ένα βαρύ όνομα.«Είμαι κατάπληκτος, με τη νέα βόμβα που έσκασε. Τι άλλο να πω πια;» δηλώνει και όπως φαίνεται η οικογένεια είναι αποφασισμένη να έρθει σε επικοινωνία με τον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και να ζητήσει το φάκελο που αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον άδικο χαμό της Μελίνας.

Αυτή ήταν η μικρή Μελίνα


Ο θάνατος της μικρής Μελίνας είχε προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο με τους γονείς της να κινούν τις διαδικασίες ζητώντας δικαίωση για το χαμό της.Η τετράχρονη «έσβησε» στις 29 Δεκεμβρίου του 2015 μετά από μία επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια στη μύτη στο Βενιζέλειο.

Στην υπόθεση εμπλεκόταν και η αναισθησιολόγος του χειρουργείου και ξαδέρφη του Πολάκη αλλά τελικά αθωώθηκε.

Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού με ανάρτησή του στο Facebook τον περασμένο Δεκέμβριο, αναφέρεται στο χρονικό της τραγωδίας και τονίζει ότι δύο χρόνια μετά τον θάνατο της δεν έχει γίνει ακόμα το δικαστήριο.

https://youtu.be/J6RkSqo-JTk

Πηγή newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr