Απρόσμενος χωρισμός για ζευγάρι του Survivor! Τους είχαμε δει πρόσφατα μαζί κι αγαπημένους
Www.true.gr

Απρόσμενος χωρισμός για ζευγάρι του Survivor! Τους είχαμε δει πρόσφατα μαζί κι αγαπημένους

Αποκλειστικό ρεπορτάζ «φωτιά» σας έχω για ακόμα μια φορά στο Youweekly.gr! Ο χωρισμός ήρθε για την νικήτρια του Survivor, Κατερίνα Δαλάκα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Φιντιρίκος τα μάζεψε κι έφυγε!

Μέσα από το Vanda’s blog θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα πριν από λίγες ώρες και πραγματικά ανυπομονούσα να τα μοιραστώ μαζί μας!

Οι δυο τους ήταν ένα ζευγάρι που από τότε που μαθεύτηκε η σχέση τους απασχολούσε πολύ! Η αλήθεια είναι πως ταίριαζαν αρκετά και μάλιστα πληροφορίες τους ήθελαν να έχουν προχωρήσει και στην συγκατοίκηση! Δηλαδή, όλα έδειχναν πως είναι κάτι πολύ σοβαρό και πως ο ένας δεν μπορούσε να κάνει χωρίς τον άλλον…


Πριν από λίγες ημέρες όμως μέσα από αποκλειστικές φωτογραφίες που σας παρουσίασε το Youweekly.gr τους είδαμε πολύ απόμακρους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο! Εκείνος καθόταν δίπλα της και μιλούσε με φίλους κι εκείνη ήταν συνέχεια στο κινητό!

Μετά από αυτά τα στιγμιότυπα που είδαν τα ματάκια μου, λοιπόν, αποφάσισα να ρωτήσω, να μάθω αν είναι όλα καλά και η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να ακούσω όσα άκουσα! Αλλά δεν θα σας κρατήσω άλλο σε αγωνία!


Η πηγή μου, που είναι κοντινός άνθρωπος του Δημήτρη, μου μετέφερε πως εδώ και αρκετό καιρό οι δυο τους δεν είναι μαζί! Η απόφαση ήταν κοινή και χώρισαν πολιτισμένα… μου είπε!

Βέβαια, στο instagram τα unfollow έπεσαν οπότε… δεν ξέρω τι πολιτισμός είναι αυτός! Αλλά καλά να είναι τα παιδιά…

πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr