Απρόσμενη κόντρα Πλασκασοβίτη – Καινούργιου και απίστευτη pοζ αποκάλυψη!
Www.true.gr

Απρόσμενη κόντρα Πλασκασοβίτη – Καινούργιου και απίστευτη pοζ αποκάλυψη!

"Κοντεύω τα 100 και το μεγαλύτερο διάστημα που μου έχει τύχει είναι μία εβδομάδα άνευ"!

Όταν ο Άρης Πλασκασοβίτης έπεσε πάνω στους δημοσιογράφους, θυμήθηκε ότι δεν πρέπει να κάνει δηλώσεις, λόγω ενός σχολίου που είχε κάνει η Κατερίνα Καινούργιου πριν από μερικούς μήνες. «Να θυμηθούμε αυτή τη μέρα που είχαμε ξαναβρεθεί κι εγώ ο χαζός… δεν θα ξανά απαντήσω σε αυτά τα πράγματα. Βγήκε η αγαπημένη μου Κατερίνα Καινούργιου και είπε ότι τη γέμισα με άχρηστες πληροφορίες. Οπότε δεν θέλω να της γεμίζω ούτε το πάνελ, ούτε την εκπομπή, ούτε την ίδια. Δεν εκνευρίστηκα, στεναχωρήθηκα πολύ. Με ρώτησαν πόσο καιρό έχω να κάνω σεχ κι εγώ ο βλάκας απάντησα γιατί θέλω να είμαι πάντα ευγενικός. Έκτοτε έχει γίνει χαμός!», είπε ο Άρης Πλασκασοβίτης.

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Αγάπη μου, εγώ χιούμορ έκανα. Κι εδώ αν μου πει ο Ποσειδώνας πόσο καιρό έχει να κάνει σεξ, θα πω η άχρηστη πληροφορία της ημέρας. Πόσο καιρό έχεις να κάνεις σεχ»;


Αυτή η ερώτηση που έκανε η Κατερίνα στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, έγινε αφορμή για ροζ αποκαλύψεις που έκαναν τους πάντες να ξεχάσουν την κόντρα με τον Άρη: «Μία μέρα. Τι να κάνω; Αφού έκανα, να πω ψέματα; Και χθες και προχθές. Όταν δεν θα κάνω θα έχει ενδιαφέρον πάντως, γιατί κοντεύω τα 100 και το μεγαλύτερο διάστημα που μου έχει τύχει είναι μία εβδομάδα άνευ», εξομολογήθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.


πηγή: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr