Αποτρόπαια Πράξη για Παραδειγματική Τιμωρία. Δείτε ΤΙ έκαναν σε Αυτήν την Ανάπηρη Κοπέλα και θα Εξοργιστείτε
Www.true.gr

Αποτρόπαια Πράξη για Παραδειγματική Τιμωρία. Δείτε ΤΙ έκαναν σε Αυτήν την Ανάπηρη Κοπέλα και θα Εξοργιστείτε

Αυτή είναι η φρικιαστική στιγμή που ένα ανάπηρο κορίτσι χτυπήθηκε άσχημα από τρεις έφηβες. Το 17χρονο θύμα οδηγήθηκε σε ένα απομακρυσμένο σημείο της πόλης Moe στην Victoria, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας και βασανίστηκε άσχημα.

Η σοκαριστική επίθεση καταγράφτηκε από ένα από τα κινητά των κοριτσιών και ανέβηκε στο Facebook.

Κατά την διάρκεια της επίθεσης, το νοητικά ανάπηρο θύμα αναγκάστηκε να εισπνεύσει γυαλιά, που πιστεύεται πως ήταν από σπασμένο iPhone.Έκαψαν τα χέρια της σε ένα καυτό μπάρμπεκιου, χτύπησαν επανειλημμένα το κεφάλι της σε ένα ξύλινο τραπέζι και της έριξαν πολλές γροθιές.

Η μητέρα του κοριτσιού είπε πως το παρέσυραν στο πάρκο λέγοντάς της πως θα γνώριζε το αγόρι της. Είπε πως η κόρη της έγινε αγνώριστη και πως δεν μπορεί να φορέσει ούτε καν τα γυαλιά της λόγω του πρηξίματος.

«Η κόρη μου δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο μετά την επίθεση.»Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Τώρα είναι σπίτι της και αναρρώνει από την βίαιη επίθεση. Δύο από τα κορίτσια που της επιτέθηκαν ήταν 15 ετών και το τρίτο 12. Έχουν συλληφθεί και κατηγορήθηκαν για επίθεση και ληστεία.

Η 12χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, αλλά οι άλλες δύο όχι.

Το βίντεο είναι πολύ γραφικό και πολλοί αστυνομικοί είπαν πως ήταν η πιο βίαιη επίθεση που έχουν δει τα τελευταία 30 χρόνια.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr