Αποστράτευσαν Υποστράτηγο της Πυροσβεστικής που Αποκάλυψε την Αλήθεια για τους Νεκρούς στο Μάτι
Www.true.gr

Αποστράτευσαν Υποστράτηγο της Πυροσβεστικής που Αποκάλυψε την Αλήθεια για τους Νεκρούς στο Μάτι

Εκτός Πυροσβεστικού Σώματος, με αποστρατεία, βρέθηκε ο Ιωάννης Ράμφος, ο άνθρωπος ο οποίος αποκάλυψε πως τη μοιραία νύχτα της 23ης Ιουλίου ήταν γνωστή η ύπαρξη νεκρών στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι πριν από τη σύσκεψη-παρωδία στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα.

Την στιγμή κατά την οποία η πύρινη λαίλαπα είχε ισοπεδώσει τα πάντα στο πέρασμά της, καίγοντας ζωντανούς δεκάδες ανθρώπους και στέλνοντας άλλους να χαροπαλεύουν στις εντατικές πριν καταλήξουν και εκείνοι πολλές ημέρες αργότερα, σε εκείνη τη σύσκεψη γινόταν λόγος για μια «φωτιά σε ύφεση». Ταυτόχρονα, δεν είχε γίνει καμία αναφορά σε νεκρούς, μολονότι ήδη κυκλοφορούσαν πληροφορίες για απανθρακωμένα πτώματα.

Ο κ. Ράμφος, από τις 8 τη νύχτα είχε ενημερώσει τα κεντρικά για νεκρούς, ενώ στις 11 έδωσε και τον συγκεκριμένο αριθμό για τα πτώματα τα οποία έχει βρει.


«Στις 20.00 προχωράει προς εμένα ένας άνθρωπος καμένος, ο οποίος κατέρρευσε μπροστά στο βενζινάδικο», είχε δηλώσει για τη μοιραία βραδιά της 23ης Ιουλίου.

Στις 23.00 ο ίδιος αξιωματικός επισημαίνει: «Στα στενά είδα περίπου 7-8 νεκρούς. Όλα τα άτομα που είδα ήταν έξω από τα αυτοκίνητα, πλησίον οχημάτων, μεταξύ τους και παιδιά».

Στις 23.15, ένα τέταρτο δηλαδή προτού ο Αλέξης Τσίπρας εμφανιστεί μαζί με υπουργούς και υπηρεσιακούς παράγοντες στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, ο κ. Ράμφος διαβιβάζει: «…Αναφέρω ότι έχει τελειώσει το φαινόμενο και απλά μαζεύουμε νεκρούς».

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr