Απόστολος Γκλέτσος: Αποκάλυψε τον μισθό που λαμβάνει από το Τατουάζ
Www.true.gr

Απόστολος Γκλέτσος: Αποκάλυψε τον μισθό που λαμβάνει από το Τατουάζ

Aποκάλυψε πόσα χρήματα παίρνει το μήνα για το Τατουάζ: «Κάποτε αυτά ήταν για να πάω να πω μια ατάκα. Τα οδοιπορικά μου».

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος στην Αυτοψία και τον Αντώνη Σρόιτερ. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων και την αμοιβή του για τη συμμετοχή του το Τατουάζ. Όπως είπε λοιπόν ο Απόστολος Γκλέτσος, αμείβεται με 1.000 ευρώ το μήνα.

 

«Θυμάμαι έπαιρνα εκείνα τα λεφτά, τα οποία ντρέπομαι να πω, με φόβισε. Μου έλεγε ο πατέρας μου “μα είναι δυνατόν;”.  Δε μπορούσε να το χωνέψει. Τώρα πεινάει το σύστημα. Βλέπω φίλους και συναδέλφους που έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και δουλεύουν για το τίποτα.


 

Τώρα τα λεφτά, μπορεί να μην τα παίρνω, αλλά ξέρω πόσα είναι. Είναι για γέλια. Να δουλεύεις σε καθημερινό και να παίρνεις 1000 ευρώ το μήνα. Όταν λέμε να δουλεύεις, να κάνεις κουπί γιατί το καθημερινό δεν βγαίνει έτσι, είναι κουπί. Και να παίρνεις 1000 ευρώ το μήνα. Κάποτε αυτά ήταν για να πάω να πω μια ατάκα. Τα οδοιπορικά μου», είπε, μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Γκλέτσος.

[Πηγή]

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr