Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Πιασμένοι χέρι-χέρι σε βραδινή τους έξοδο στο κέντρο της Αθήνας

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη. Το αγαπημένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz είναι μαζί 11 χρόνια και ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τα δίδυμα παιδιά του.

Ο γοητευτικός ηθοποιός και η καταξιωμένη φωτογράφος και κριτής του Project Runway είναι στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής τους, αφού ο ερχομός των παιδιών τους, τους έφερε ακόμα πιο κοντά. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και απολαμβάνουν στο έπακρο τη γεμάτη καθημερινότητά τους.

Τα δίδυμα τους είναι η μεγάλη τους αδυναμία και τους έχουν πάρει τα μυαλά. Παρά τις αυξημένες τους επαγγελματικές υποχρεώσεις προσπαθούν να μην αποχωρίζονται για πολλές ώρες της ημέρας τον Άγγελο Μιχαήλ και την Ειρήνη Χρυσή. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, το ζευγάρι που αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, έκανε μια εξαίρεση και διασκέδασε με καλούς του φίλους στο «Hotel Ερμού» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Αποστόλης και η Ρούλα απόλαυσαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και πέρασαν μία μοναδική βραδιά. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι κατά την είσοδό του στο νυχτερινό κέντρο, πιασμένο χεράκι-χεράκι, αποδεικνύοντας πόσο ερωτευμένο είναι ακόμα!

Δες τις φωτογραφίες:

newsit