Απόπειρα δολοφονίας οι πυροβολισμοί στην Ποσειδώνος! Προσαγωγή γυναίκας του στενού κύκλου του θύματος
Www.true.gr

Απόπειρα δολοφονίας οι πυροβολισμοί στην Ποσειδώνος! Προσαγωγή γυναίκας του στενού κύκλου του θύματος

Ανατροπή για την υπόθεση πυροβολισμών στην Ποσειδώνος. Πέρασε με το αυτοκίνητο και πυροβόλησε 5 φορές. Προσήχθη πολυ κοντινό πρόσωπο του θύματος ως ηθικός αυτουργός.

Απόπειρα δολοφονίας φαίνεται πως είναι τελικά οι πυροβολισμοί που «έπεσαν» στην Ποσειδώνος στην Νέα Μάκρη το Σάββατο το βράδυ, με θύμα έναν επιχειρηματία.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως πρόκειται για διένεξη για μια προτεραιότητα στον δρόμο, με τον έναν από τους δύο εμπλεκόμενους να πυροβολεί.

Ωστόσο τελικά πρόκειται για απόπειρα δολοφονίας, η οποία έγινε έξω από κατάστημα της Ποσειδώνος, στο ύψος της Νέας Μάκρης.


Συγκεκριμένα, ο δράστης πέρασε με το αυτοκίνητο και πυροβόλησε 5 φορές τον επιχειρηματία, ο ποίος βρισκόταν εκεί, καθώς εκεί είναι και το σπίτι του αλλά και η επιχείρησή του.

Τελικά μια σφαίρα τον βρήκε στον γλουτό, και γι αυτό νοσηλεύεται.

Προσήχθη πολύ κοντινό του πρόσωπο


Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε μια προσαγωγή, και μάλιστα γυναίκας που ανήκει στο στενό περιβάλλον του θύματος, η οποία θεωρείται ηθικός αυτουργός της απόπειρας. Θεωρείται επίσης πως έχει τόσο προσωπικές όσο και οικονομικές διαφορές με τον επιχειρηματία.

Παράλληλα καταζητείται άντρας που φέρεται να έχει πολύ στενή σχέση με την γυναίκα.

πηγη: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr