Απόλυτη Συγκίνηση για Μαχητές και Διάσημους! Όλα όσα Έγιναν όταν Είδαν τους Συγγενείς τους!

Ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2. Στον Άγιο Δομίνικο βρέθηκαν τα αγαπημένα πρόσωπα των παικτών.

Οι Διάσημοι κατάφεραν να αποσπάσουν τη νίκη από τους Μαχητές με 10-6 και να απολαύσουν το μεγαλύτερο έπαθλο του Survivor 2. Το έπαθλο επικοινωνίας που αυτή τη φορά ήταν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ταξίδεψαν από την Ελλάδα για να βρεθούν για λίγες ώρες δίπλα τους. Έτσι οι Διάσημοι έφαγαν μαζί με τους δικούς του. Η Βιργινία ήταν με τον μπαμπά της, η Κατερίνα με τον αδερφό της, ο Μιχάλης με τη σύντροφό του τη Λάουρα, ο Χάρης με τη μαμά του, η Μελίνα με τον φίλο της και ο Γιάννης με την αρραβωνιαστικιά του.

Οι Μαχητές που ήταν οι ηττημένοι, αμέσως μετά τον αγώνα μπόρεσαν να συναντήσουν μόνο για λίγα λεπτά τους δικούς τους. Έτσι βρέθηκαν για λίγο η Ροδάνθη με τη μαμά της, ο Πάνος με τον αδερφό του,ο Νικόλας με τον αδερφό του, η Εύη με τη μαμά της, ο Νάσος με τον αδερφό του και ο Ηλίας με τη φίλη του.

Ο Σάκης Τανιμανίδης εμφανώς συγκινημένος τους ανακοίνωσε και θα μπορέσουν να περάσουν λίγες στιγμές με τους ανθρώπους τους.

«Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για τους παίκτες των Μαχητών. Σε πολύ μικρότερο επίπεδο είναι δύσκολη και για μένα γιατί καλούμαι κάποιες φορές να εφαρμόσω τους κανόνες ενός δύσκολου παιχνιδιού. Κανόνες, οι οποίοι θεωρώ ότι είναι σκληροί. Εδώ μέσα μπήκατε γνωρίζοντας τη δυσκολία του Survivor. Μπήκατε γεμάτοι πάθος και θέληση για τη νίκη. Αλίμονο μας αν σήμερα θεωρούμε ότι αυτό που ζούμε ή μάλιστα αυτό που ζείτε είναι μέρος ενός παιχνιδιού και τίποτα περισσότερο. Σήμερα γίναμε μάρτυρες μιας πολύ όμορφης και ανθρώπινης στιγμής που ξεπερνάει τα τηλεοπτικά δεδομένα. Γι’ αυτό, λοιπόν, θα μου επιτρέψετε να παραμερίσω τον ρόλο μου σαν παρουσιαστής…

Να μιλήσω απλά σαν άνθρωπος και να σας πω ότι δεν δέχομαι, αλλά και κανένας μας εδώ πέρα δεν θα δεχόταν να λήξει αυτή η μέρα χωρίς να μπορέσετε εσείς να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και αυτοί να αγκαλιάσουν εσάς. Έτσι λοιπόν σε λίγο και εσείς θα περάσετε, όχι ένα ολόκληρο απόγευμα όπως οι νικητές, αλλά κάποιες στιγμές, λίγο χρόνο, με τους ανθρώπους σας που ταξίδεψαν από την Ελλάδα μέχρι την άλλη πλευρά του πλανήτη για να σας δουν», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στα παλιά της… λημέρια επέστρεψε η Λάουρα Νάργες, η οποία βρέθηκε στο Survivor 2, στο πλαίσιο του επάθλου επικοινωνίας. Πριν το αγώνισμα, ο Σάκης Τανιμανίδης φώναξε έναν έναν τους φίλους και συγγενείς όλων των παικτών να βγουν στην παραλία.

Φυσικά, στο επίκεντρο ήταν η Λάουρα Νάργες, η οποία είχε συμμετάσχει στο περσινό παιχνίδι. Συγκινημένη η παρουσιάστρια πλησίασε τον σύντροφό της Μιχάλη Μουρούτσο και έπεσε στην αγκαλιά του.
https://www.youtube.com/watch?v=j9TQAYCXQTc
https://www.youtube.com/watch?v=7ba7kFv6QY8
https://www.youtube.com/watch?v=W77jrJ8SdnM
πηγή: newsbeast.gr