Η απόλυτη μεταμόρφωση! Η Ιωάννα Μπέλλα έγινε κοκκινομάλλα και μας πήρε τα μυαλά!
Www.true.gr

Η απόλυτη μεταμόρφωση! Η Ιωάννα Μπέλλα έγινε κοκκινομάλλα και μας πήρε τα μυαλά!

Είναι μια εντυπωσιακή κοπέλα! Η Ιωάννα Μπέλλα από τότε που τη γνωρίσαμε έχει κάνει πολλές αλλαγές τόσο στο πρόσωπό της με την αφαίρεση των υλικών στα χείλη της, όσο και στα μαλλιά της, καθώς την έχουμε δει με μακριά μαλλιά, αλλά και καρέ. Αυτή τη φορά όμως μας άφησε με ανοιχτό το στόμα καθώς έγινε κοκκινομάλλα και πραγματικά είναι εντυπωσιακή!

Η Ιωάννα Μπέλλα δεν παύει να μας εκπλήσσει με τις διαρκείς αλλαγές στην εμφάνισή της.

Η πανύψηλη Σταρ Ελλάς έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό από τις οντισιόν του και τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε από τους κριτές πριν τελικά κοπεί από το ριάλιτι.


Τότε την είχαμε γνωρίσει ως μελαχρινή με αρκετές αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της. Τα φουσκωμένα μάλιστα χείλη της ήταν ο λόγος που κόπηκε από το παιχνίδι.

Από τότε ο χρόνος πέρασε με την Ιωάννα να δοκιμάζει πολλές αλλαγές στο look της που μόνο καλό έκαναν στην εξωτερική της εμφάνιση.


Η τελευταία της αλλαγή την έκανε πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Η Σταρ Ελλάς, όπως επιτάσσει η μόδα στο χρώμα των μαλλιών δοκίμασε το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της, ακριβώς όπως και η Ηλιάννα λίγες ημέρες πριν.

Η Ιωάννα θα κάνει την εμφάνισή της με το νέο της εντυπωσιακό χρώμα στο «It’s show time», το βραδινό σόου του Open με τον Νίκο Κοκλώνη, όπου είναι καλεσμένη το Σάββατο 4/5.

πηγή: dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr