Η απόλυτη εκδίκηση: Απατημένη σύζυγος έδεσε τον άνδρα και την ερωμένη του τσίτσιδους σε δέντρο.
Www.true.gr

Η απόλυτη εκδίκηση: Απατημένη σύζυγος έδεσε τον άνδρα και την ερωμένη του τσίτσιδους σε δέντρο.

Δεμένοι και γ∪μνοί στην κεντρική πλατεία της πόλης βρέθηκαν δύο ∈ραστές από την Κίνα, όταν πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω από την απατημένη σύζυγο του άντρα.

Απροσδόκητη τροπή πήρε η ∈ρωτική συνεύρεση ενός παντρεμένου άντρα από την Κίνα με την νεαρή ∈ρωμένη του, όταν στο δωμάτιο εισέβαλε η εξοργισμένη κι απατημένη σύζυγος.

Η οργή της στράφηκε αμέσως εναντίον του παράνομου ζευγαριού, όμως δεν περιορίστηκε στην επίθεση και στην εξύβριση εναντίον του συζύγου και της ∈ρωμένης του αλλά επιδίωξε και τελικά κατάφερε να πετύχει την δημόσια διαπόμπευσή τους.


Έτσι, αφού τους ακινητοποίησε με την βοήθεια μερικών γεροδεμένων συγγενών της, στη συνέχεια τους οδήγησε ημίγ∪μνους και ξυπόλητους στην κεντρική πλατεία της πόλης Χουισούι, όπου και τους έδεσε μαζί σε ένα δέντρο μπροστά σε εκατοντάδες έκπληκτους περαστικούς.


Το ζευγάρι, μάλιστα, παρέμεινε δεμένο κι εκτεθειμένο στην χλεύη του όχλου για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι στο σημείο να φτάσουν άντρες της τοπικής αστυνομίας, οι οποίοι κι έδωσαν τέλος στο μαρτύριο των δύο ∈ραστών.

Σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης, η απατημένη σύζυγος αναμένεται να κατηγορηθεί για την ντροπιαστική τιμωρία που επέβαλε στο ζευγάρι, ενώ οι αρχές προειδοποίησαν ότι παρόμοια περιστατικά αυτοδικίας δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr