Απόλυση «Φωτιά» από τον ALPHA: Λίγες Ημέρες πριν το Νέο Πρόγραμμα Βγει στον Αέρα «Με Παραίτησαν»!

Όπως γράψαμε νωρίτερα. σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που απέστειλε ο τηλεοπτικός σταθμός της Κάντζας, η διευθύντρια προγράμματος Ιζαμπέλα Σασλόγλου παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. Η λιτή ανακοίνωση του Alpha ανακοίνωνε το γεγονός και ευχόταν καλή τύχη στο πρώην διευθυντικό στέλεχος του σταθμού.

Η κυρία Ιζαμπέλα Σασλόγλου υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από τη θέση της Διευθύντριας Προγράμματος, για προσωπικούς λόγους. Ο Alpha την ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και της εύχεται καλή επιτυχία στην επαγγελματική της πορεία.Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση η Ιζαμπέλα Σασλόγλου απάντησε σε δηλώσεις της στο newpost.gr ανάβοντας φωτιές αφού αποκάλυψε πως δεν υπήρξε παραίτηση, αλλά απόλυση.

«Δεν πρόκειται για παραίτηση, αλλά για απόλυση. Ένας επαγγελματίας στην αρχή της σεζόν δεν παραιτείται, απλά είχαμε κάποιες διαφωνίες με τον κ. Κοντομηνά όσον αφορά τη φιλοσοφία σε κάποιες ζώνες του προγράμματος και έκρινε σωστό να με παραιτήσει. Η ανακοίνωση του Alpha είναι ψευδής. Ποτέ δεν παραιτήθηκα, απλά απολύθηκα και έχω συμβόλαιο μέχρι το Μάιο. Εγώ δουλεύω κανονικά» ανέφερε η κυρία Σασλόγλου.

Τι πραγματικά ισχύει λίγες ημέρες πριν την έναρξη του προγράμματος του σταθμού θα μάθουμε άμεσα αφού το κανάλι δύσκολα θα αφήσει μία τόσο σοβαρή κατηγορία αναπάντητη.