Αποκλειστικό: Σοβαρός τραυματισμός του νέου «Μάριου Πρίαμου» στο casting ( ; ) του Survivor 2 (Pic)

Το Survivor 2 έρχεται στις 14 Ιανουαρίου και οι προετοιμασίες για το πιο επιτυχημένο reality επιβίωσης έχουν ξεκινήσει.

Όπως σας ενημερώσαμε οι αλλαγές θα είναι εντυπωσιακές αλλά κάποια πράγματα θα παραμείνουν ίδια. Όπως και στο πρώτο Survivor θα υπάρχουν δύο ομάδες, μία των Διάσημων και μία των Μαχητών.

Στους Μαχητές θα είχαμε και έναν Κύπριο παίκτη, τον νέο Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη – όπως το θέλουν οι πληροφορίες από την Κύπρο.


Συμφωνα όμως με αποκλειστικές πληροφορίες του Dailymedia.gr ο Κύπριος «Μαχητής» είχε ένα σοβαρό ατύχημα στον τένοντα του δεξιού του ποδιού, πιθανότατα κατά τη διάρκεια κάποιας δοκιμασίας του casting του reality, αν και αυτό ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δύο άτομα της παραγωγής έσπευσαν να τον μεταφέρουν στο ΚΑΤ, στο οποίο διαπιστώθηκε και ο σοβαρός του τραυματισμός.


Στην φωτογραφία που εξασφάλισε το Dailymedia.gr φαίνεται να έχει δεχτεί ήδη τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο και να συζητάει με δύο άτομα με πολιτικά ρούχα αλλά και έναν γιατρό/νοσοκόμο.

Οι μαρτυρίες μέσα από το νοσοκομείο αναφέρουν ότι ο Κύπριος παίκτης έπρεπε άμεσα να εγχειριστεί αλλά ο ίδιος δε δέχτηκε και ζήτησε επίμονα να μεταφερθεί στην Κύπρο για να κάνει εκεί την επέμβαση.

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr