ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νομικός Ελιγμός και Υπόμνημα από τον Ταξιτζή που Κατήγγειλε ότι τον Bίασε ο Καρκάς!

Αναδιπλώνεται και επιχειρεί ένα νομικό ελιγμό –σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Nassosblog.gr- το φερόμενο ως θύμα βιασμού με δράστη τον ηθοποιό, Γιώργο Καρκά.

Ο 24χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος σημειωτέον έχει πέσει σε αντιφάσεις στην αρχική του κατάθεση, τώρα επιφυλάσσεται να καταθέσει μέσω υπομνήματος που θα καταθέσει στις Αρχές ο πληρεξούσιος δικηγόρος του.

Την ίδια ώρα ο 29χρονος ηθοποιός παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης και επιμένει πως έπεσε θύμα παραποιημένων γεγονότων και δεν βίασε τον αλλοδαπό ταξιτζή.

Να θυμίσουμε το χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας και την πληροφορία μας -η οποία έχει διασταυρωθεί- που θέλει τον ταξιτζή να έχει απασχολήσει παλιότερα τις αρχές με τη δράση του.

Επίσης και την αναφορά μας που θέλει την Εισαγγελία να έχει διατάξει εξτρά προανάκριση για τον ταξιτζή που κατήγγειλε τον Καρκά για βιασμό.

Γράφαμε επίσης χθες χαρακτηριστικά για την πολύκροτη υπόθεση:
«Τα ευρήματα υπάρχουν αλλά επρόκειτο τελικά για βιασμό ή για κάτι άλλο; Και ένα τελευταίο ερώτημα. Τι συνέβη με τα ναρκωτικά; Αυτά και άλλα πολλά αναμένεται να απαντηθούν από την έρευνα των αστυνομικών αλλά και των δικαστικών αρχών…»

Να σημειώσουμε ότι ουσιαστικά την υπόθεση κάνει ακόμα δυσκολότερη το γεγονός πως έρχονται σε αντιπαράθεση δύο αντικρουόμενες εκδοχές. Από τη μια πλευρά, ο οδηγός του ταξί, που είναι το θύμα, και από την άλλη η άποψη του ηθοποιού ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης.

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr