Αποκλειστικό: Το Κέρατο με Ηθοποιό και το Προγαμιαίο Συμβόλαιο Σεϊμά-«Mr. Survivor»!

Την ώρα που όλες οι εκπομπές στην Τουρκία ασχολούνται με το «διαζύγιο της χρονιάς», αυτό του Τούρκου καναλάρχη Ατζούν Ιλίτζαλι, παραγωγού και του Ελληνικού «Survivor» οι τουρκικές εφημερίδες αναφέρουν πληροφορίες για παράνομη σχέση της πανέμορφης Σεϊμά με τον ηθοποιό Τσατάϊ Ουλουσόϊ.

Αυτά βέβαια λίγη σημασία έχουν. Σας έγραψα προχθές για ένα καθοριστικό περιστατικό στο περσινό «Survivor».

Θα επανέλθω στο θέμα σε λίγο καιρό… Το θέμα είναι τι παίρνει η Σεϊμά μετά το διάζυγιό της από τον πάμπλουτο επιχειρηματία που φιγουράρει στις πρώτες 20 θέσεις των ισχυρών της Τουρκίας ενώ είναι γνωστή η προσωπική του σχέση με τον Ερντογάν αλλά και η στήριξη των Μέσων του προς τον Τούρκο Πρόεδρο.

Η απάντηση είναι τίποτα. Ή για την ακρίβεια ελάχιστα σε σχέση με το μέγεθος της περιουσίας του Ιλίτζαλι.

Έχοντας πάθει και μάθει από τους προηγούμενους δύο γάμους του ο Ιλίτζαλι πριν παντρευτεί την πανέμορφη Σεϊμά είχαν υπογράψει πολύ συγκεκριμένο προγαμιαίο συμβολαίο το οποίο προέβλεπε αναλυτικά τι θα συμβεί σε περίπτωση διαζυγίου.

Η Σεϊμά λοιπόν θα λάβει ένα μικρό εφάπαξ ποσό και από ‘κει και πέρα θα λαμβάνει μια πλούσια μηνιαία διατροφή για την ανατροφή της κόρης τους.

Την τέταρτη κόρη του Ιλίτζαλι μιας και έχει αποκτήσει τρεις ακόμη από τους δύο προηγούμενους γάμους τους. Όμως και εδώ υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες ρήτρες καθώς κάθε μήνα η Σεϊμά θα πρέπει να αποστέλλει στον πρώην πλέον σύζυγό της αναλυτικό κατάσταση αποδείξεων σχετικά με τις ανάγκες της κόρης τους.

Και από ‘κει και πέρα ο καναλάρχης πέρα από ένα μίνιμουμ ποσό θα αποφασίζει κάθε μήνα αν θα αυξάνει ή αν θα μειώνει την διατροφή.

Ο Ιλίτζαλι μετά τις 15 Ιανουαρίου ετοιμάζεται να αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο όπου θα παρουσιάζει από κοινού το ελληνοτουρκικό «Survivor» με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Και όσοι Έλληνες συνομιλούν μαζί του – και δεν είναι πολλοί – τον βρήκαν πολύ χαλαρό στα τηλέφωνα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του…

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr