Αποκλειστικό. Οι Μεγάλες αλλαγές στο «Survivor 2». Τα αγωνίσματα και το precasting που θα βάλει τους τηλεθεατές στο παιχνίδι

Στον Σκάϊ αλλά και στην Τουρκία θεωρούν πλέον πως με τις κατάλληλες αλλαγές ο δεύτερος κύκλος του «Survivor» μπορεί να έχει ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης και αν ο ανταγωνισμός των άλλων καναλιών αποτύχει τότε να επαναληφθεί το περσινό τηλεοπτικό φαινόμενο. Φεβρουάριο θα βγει στον «αέρα» το ριάλιτι.

Αυτή τη φορά θα δούμε περισσότερο Άγιο Δομίνικο καθώς θα γίνει εκτεταμένη χρήση της τεχνολογίας (και φυσικά drones) ώστε το αισθητικό αποτέλεσμα να αναβαθμιστεί.


Επίσης: Ο στίβος μάχης αλλάζει τελείως και τα αγωνίσματα θα είναι τελείως διαφορετικά έτσι ώστε να μην υπάρχουν συγκρίσεις με τον περσινό κύκλο του ριάλιτι και να μην βαρεθούν οι τηλεθεατές.

Τέλος υπάρχει μια ακόμη σκέψη που φυσικά θα πρέπει να εγκρίνει ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι. Πριν την έναρξη να γίνει ένα pre casting από τους τηλεθεατές για την ομάδα των «μαχητών» όπου αυτόματα 3 – 4 άτομα θα βρεθούν εκτός τελικής λίστας και δεν θα ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο. Αυτό θα γίνει με μια αγωνιστική διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και στη συνέχεια οι παίκτες θα κριθούν από την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Πηγή nassos