Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη ως κουμπάρα σε γάμο. Μάλιστα έπιασε και την ανθοδέσμη..
Www.true.gr

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη ως κουμπάρα σε γάμο. Μάλιστα έπιασε και την ανθοδέσμη..

Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα έζησε η Μαρίνα Πατούλη, την οποία θα θυμάται για πολύ καιρό! Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη είχε τη χαρά και την τιμή να παντρέψει φιλικό της ζευγάρι με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Αμαρουσίου, το απόγευμα της Κυριακής 4 Οκτωβρίου.

Η Μαρίνα Πατούλη ήταν άκρως ενθουσιασμένη που έγινε κουμπάρα της καλής της φίλης και συνεργάτιδάς της, ενώ όπως ήταν επόμενο η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Η Μαρίνα επέλεξε να φορέσει για τον πολιτικό γάμο ένα maxi κοραλλί φόρεμα, το οποίο όμως είχε άνοιγμα μπροστά και φαίνονταν τα καλλίγραμμα πόδια της. Μάλιστα, η κουμπάρα… έπιασε και την ανθοδέσμη της νύφης!

Μπορεί η Μαρίνα Πατούλη ήδη να βρίσκεται σε έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο με τον σύζυγό της και Περιφερειάρχη της Αττικής, ωστόσο χάρηκε ιδιαίτερα με την ανθοδέσμη!

Μάλιστα η Μαρίνα Πατούλη, έπιασε και την ανθοδέσμη της νύφης και ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram με το ζευγάρι, τις οποίες και συνόδεψε με την εξής χιουμοριστική λεζάντα: Wedding Day! Να ζήσετε αγαπημένοι μου! Και στα δικά μας εμείς οι ελεύθερες!!!!😜

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Μαρίνα Πατούλη:

Η τελετή έγινε για λίγους και στενούς φίλους και συγγενείς λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Wedding Day! Να ζήσετε αγαπημένοι μου! Και στα δικά μας εμείς οι ελεύθερες!!!!😜


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Stauraki Patouli (@marina_patoulis) στις

Δείτε φωτογραφίες:
Πάντα άξια!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr