Αποκαλυπτικά είναι τα όσα είπε ο Πατέρας για το θάνατο της 22χρονης: «Επαγγελματίες δολοφόνησαν την κόρη μου» με «άρωμα» σατανισμού

Συγκλονίζουν τα όσα είπε ο πατέρας της. «Έχουν μπει κι άλλα παιδιά στο κόλπο! Βρήκαμε την άκρη για να ξετυλίξουμε το κουβάρι». Η οικογένεια της φοιτήτριας επιμένει ότι η κοπέλα δεν αυτοκτόνησε. «Δυστυχώς το χτύπημα ήταν μεθοδευμένο και ύπουλο»…


Αποκαλυπτικά είναι τα όσα είπε ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας από την περιοχή Βαρβάσαινα Ηλείας, που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου σε διαμέρισμα στο Αιγάλεω.

Με βάση την επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο θάνατος της κοπέλας οφείλεται σε αυτοκτονία, δίχως όμως να έχει γίνει γνωστός ο τρόπος. Ωστόσο ο πατέρας της, έχει άλλη άποψη.

«Δεν είναι θέμα αυτοκτονίας, δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με την κόρη μου, μια χαρά ήμασταν. Δεν είχαμε καταλάβει κάτι, γιατί αν είχαμε καταλάβει θα είχαμε επέμβει και δεν θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα» λέει μεταξύ άλλων ο πατέρας, ο οποίος μιλάει για μεθοδευμένο χτύπημα.

«Δυστυχώς το χτύπημα ήταν τόσο μεθοδευμένο τόσο ύπουλο, δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι. Θα ήθελα ο κόσμος μετά το δικό μου συμβάν, να ακούσει. Υπάρχει ένα σύστημα το οποίο όσο έξυπνος και αν είσαι όσο καλά και αν έχεις φυλάξει τα παιδιά σου, έχουν τον τρόπο να εισχωρήσουν και να κάνουν το παιδί σου, δικό τους. Με την κόρη μου μιλάγαμε καθημερινά και γι’ αυτό όταν δε μας απάντησε μία μέρα, προσπαθήσαμε να την βρούμε, με φίλους, με γείτονες, αλλά δυστυχώς δεν την προλάβαμε».

«Την δολοφονία την έκαναν επαγγελματίες, σκηνοθετώντας την σαν αυτοκτονία. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία αυτή τη στιγμή, είναι να γίνει σωστή έρευνα για να γλιτώσουν άλλα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο. Από την έρευνα που έχω κάνει έχουν μπει κι άλλα παιδιά σε αυτό το κόλπο, τα οποία δεν έχουν υποψιαστεί τι τα περιμένει. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι βρήκαμε την άκρη για να ξετυλίξουμε το κουβάρι. Γιατί εάν το είχαμε αφήσει θα είχε χαθεί η υπόθεση και θα λέγαμε ότι πρόκειται για αυτοκτονία».

Εμπλοκή σατανιστών;

Από την πλευρά της οικογένειας αμφισβητείται ευθέως η εκδοχή της αστυνομίας και ήδη έχουν γίνει οι σχετικές νομικές ενέργειες για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης. Σύμφωνα μάλιστα, με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου, δεν αποκλείεται ακόμα και η εμπλοκή κυκλώματος σατανιστών στην υπόθεση!

Κι αυτό γιατί, η μέρα που έφυγε από τη ζωή η κοπέλα, ήταν η 20η Μαρτίου. Μία ημέρα ιδιαίτερης σημασίας και… ενέργειας για τους σατανιστές. Για αυτό και την ημέρα αυτή, γίνονται πολλές σατανιστικές τελετές.

Ο ιατροδικαστής Σ. Μπουζιάνης, που έκανε τη νεκροψία, είπε ότι η κοπέλα είχε «μακροσκοπική εικόνα ασφυξίας από αναφερόμενη εισπνοή αερίου», προσθέτοντας ότι δεν διαπίστωσε ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της εγκληματικής ενέργειας και τόνισε ότι θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα αφού βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Μήνυση κατ’ αγνώστων για εγκληματική ενέργεια

Οι δικηγόροι της οικογένειας, Μελίνα και Κώστας Τζαβάρας, κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστων για εγκληματική ενέργεια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και έχουν ήδη ζητήσει τον ορισμό δεύτερου ιατροδικαστή πραγματογνώμονα για νέα εξέταση, για να αποσαφηνιστούν ορισμένες παράμετροι, καθώς και έλεγχο του γραφικού χαρακτήρα του σημειώματος για να διαπιστωθεί η γνησιότητά του.

«Θέλουμε να διαπιστώσουμε τον ακριβή χρόνο θανάτου της κοπέλας, καθώς και ποιο ακριβώς ζωτικό όργανο επλήγη και επέφερε τον θάνατό της. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοκτονία, ώστε να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας. Οι ενδείξεις ξεκινούν από το ότι η εικόνα που περιγράφεται ως αυτοκτονία, έρχεται σε αντίφαση με την κοινή πείρα και λογική», δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε ότι υπάρχει κατάθεση ενοίκου της πολυκατοικίας για έντονες φωνές τα ξημερώματα της Πέμπτης από το δωμάτιο της κοπέλας.

Παράλληλα, ο κ. Τζαβάρας αποκάλυψε στην εφημερίδα «Πατρίς» ότι έχει ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου και ανάκτηση δεδομένων από τα social media, διότι δεν βρέθηκαν αρχεία στις ηλεκτρονικές της συσκευές.

«Είναι σβησμένες οι κλήσεις, οι εγγραφές από λάπτοπ, ipad και άλλες συσκευές. ‘Εχουμε ζητήσει την άρση απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το facebook και το Instagram, διότι η κοπέλα ενδεχομένως έπεσε θύμα απειλών», επισήμανε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο κ. Τζαβάρας.

Πηγή: newsIT.gr, «Μαζί σου», patrisnews

 

Πηγή: newsit.gr