Αποκαλύψεις Μικρούτσικου για Big Brother και για έρωτα Αντώνη-Σοφία: «Η παραγωγή είχε μοιράσει προφυλακτικά…»

Όσα του αποκάλυψε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης και οι πιέσεις από το πολιτικό σύστημα.

O Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε μια τρίωρη συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή «Live στη σοφίτα» στο YouTube όπου έκανε αποκαλύψεις για το Big Brother, άφησε αιχμές για τον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στον έρωτα του Αντώνη Αλεξανδρίδη για τη Σοφία Δανέζη.

Αναφερόμενος για το αδιανόητο περιστατικό με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη και τις αισχρές δηλώσεις του περί βιασμού γυναικών, είπε ότι δεν είναι μάλλον έτσι όπως βγήκε προς τα έξω: «Η αρχική αντίδραση ήταν να μη γίνει τίποτα αλλά πίεσε όλο το πολιτικό σύστημα και κυρίως οι ανταγωνιστές. Αυτή η φράση ακούστηκε στο live streaming, όχι στην τηλεόραση. Μας έχει εγκαλέσει το ραδιοτηλεοπτικό. Με ποια αρμοδιότητα;».

Επίσης περιέγραψε τον Αλεξανδρίδη ως ένα αφελές και άμυαλο παιδί και αποκάλυψε ότι ο ίδιος ο πρώην παίκτης του ριάλιτι του είπε πως είναι ερωτευμένος με τη Σοφία.

«Μου είπε το παιδί που εγώ δεν το ήξερα. Μίλαγε με τους δίδυμους και λέγανε ότι η παραγωγή τους είχε μοιράσει προφυλακτικά. Μήπως συμβεί κάτι. Και έλεγε «αν έρθει κάποια, θα αδειάσω το πακέτο», εννοούσε τα προφυλακτικά. Έκλαιγε όταν μου τα έλεγε».

Σε ερώτηση γιατί δεν ακούμε την αρχική μουσική από το Big Brother του 2001, ο Μικρούτσικος απάντησε: «Δεν άφησε ο ΑΝΤ1 όπως και κανένα πλάνο δικό μου γιατί είναι περιουσιακό του στοιχείο. Η μουσική από το πρώτο άκουσμα μου άρεσε, αλλά προχωρώντας η εκπομπή ήταν πολύ εύστοχη και σηματοδοτούσε ένα πράγμα σαν ένταση».