Αποκάλυψη "Βόμβα" Πρώην Παίκτριας του Power Of Love: "Καταλάβαινα ότι Δεν με Συμπαθούσαν Λόγω της Καταγωγής μου..."
Www.true.gr

Αποκάλυψη «Βόμβα» Πρώην Παίκτριας του Power Of Love: «Καταλάβαινα ότι Δεν με Συμπαθούσαν Λόγω της Καταγωγής μου…»

Η Άννα Λορένη του Power of love παραχώρησε συνέντευξη στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και, μεταξύ άλλων, μίλησε στη Βίκυ Διαμάντη για τα σχόλια που έγιναν στα social media σχετικά την καταγωγή της.
Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που χρειάστηκε να αντιμετωπίσετε;

Οι δυσκολίες ήταν πολλές. Δυσκολευόμουν πολύ όταν έπρεπε να μιλάω για τους συμπαίκτες μου και να παίρνω θέση. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου και καταπιεζόμουν.

Όταν έκλειναν οι κάμερες πώς ήταν τα πράγματα;Είχαμε μπει σε μια διαδικασία που δεν καταλαβαίναμε πότε έγραφαν οι κάμερες και πότε όχι. Ειδικά με τα κορίτσια ήμασταν συνέχεια μαζί. Το πρώτο που κάναμε ήταν να πηγαίνουμε στα social media και να βλέπουμε τα σχόλια του κόσμου. Κάποια μας έδιναν δύναμη και άλλα μας στεναχωρούσαν.

Ποιο σχόλιο σας στεναχώρησε;Στάθηκαν πολλοί στην καταγωγή μου. Καταλάβαινα δηλαδή ότι δεν με συμπαθούσαν όχι λόγω χαρακτήρα, αλλά λόγω καταγωγής. Αυτό δεν με ενοχλούσε τόσο για μένα, αλλά γιατί το έβλεπαν και άλλα παιδιά που στεναχωριούνταν επειδή μπορεί να είναι από την ίδια χώρα και καταλήγουν να βάζουν οι ίδιοι ταμπέλα στον εαυτό τους. Εγώ σε αυτή την ηλικία τα έχω ξεπεράσει αυτά, έχω ζήσει και στο εξωτερικό που η καταγωγή δεν ενδιαφέρει κανέναν.

πηγή: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr