Αποκάλυψη Βόμβα από Ίαν Στρατή: «Πήγα στο X Factor γιατί Ήθελα να Ασχοληθώ με τη Μουσική, Ο Γιώργος Θεοφάνους Ήθελε να με Βοηθήσει αλλά…»

«Πήγα στο X Factor γιατί ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική επαγγελματικά. Και αφού δεν μπορούσα να το κάνω με τις διασυνδέσεις, το έκανα με ένα μέσο, όπως είναι η τηλεόραση».
Στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” έδωσε συνέντευξη ο Ίαν Στρατής, ο οποίος μίλησε για το X Factor και τον Γιώργο Θεοφάνους.

«Πήγα στο X Factor γιατί ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική επαγγελματικά. Και αφού δεν μπορούσα να το κάνω με τις διασυνδέσεις, το έκανα με ένα μέσο, όπως είναι η τηλεόραση. Προσπάθησε να με βοηθήσει ο κύριος Θεοφάνους, απλά επειδή δεν μπορούσε, εννοώ ότι σε αυτόν τον τομέα δεν μπορείς να βοηθήσεις τόσο πολύ κάποιον καλλιτέχνη…

Μου έκανε διάφορες προτάσεις και τον ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό, αλλά δεν μπορούσε να με βοηθήσει έτσι κι αλλιώς. Μου είχε πει να μου δώσει λαϊκά κομμάτια, αλλά εγώ δυστυχώς είπα όχι γιατί δεν μου πήγαινε αυτό το πράγμα και δεν ήξερα αν ήμουν καλός για να το κάνω», είπε μεταξύ άλλων ο Ίαν Στρατής.

Δείτε όλα όσα είπε ο Ίαν Στρατής…

Πηγή: zappit.gr