Αποκάλυψη "Βόμβα" από Άννα Λορένη που Προκαλεί Ερωτηματικά: "Δεν Δήλωσα Ποτέ Συμμετοχή στο Power of Love, αλλά..!"
Www.true.gr

Αποκάλυψη «Βόμβα» από Άννα Λορένη που Προκαλεί Ερωτηματικά: «Δεν Δήλωσα Ποτέ Συμμετοχή στο Power of Love, αλλά..!»

Για τη συμμετοχή της στο «Power of Love» μίλησε η Άννα Λορένη στη Βίκυ Διαμάντη και το « 7 Μέρες TV», τολμώντας να αποκαλύψει πως δεν έστειλε ποτέ αίτηση συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όπως αποκάλυψε, είχε εκφράσει ενδιαφέρον και είχε συμπληρώσει τη φόρμα συμμετοχής για ένα άλλο ριάλιτι του σταθμού, όμως το κανάλι και η παραγωγή επέλεξαν να… τη στείλουν αλλού.

Πώς προέκυψε αυτό;

Από αλλού ξεκινήσατε και αλλού καταλήξατε…

«Πράγματι μια φίλη μου είχε κάνει αίτηση στο My style rocks, ενώ εγώ είχα κάνει στο Survivor. Επειδή όμως είχαν τα στοιχεία μου στην παραγωγή, με πήραν και μου έκαναν την πρόταση για το Power of Love, ένα concept για το οποίο δεν γνωρίζαμε πολλά πράγματα στην Ελλάδα».Δεν σας είχαν ενημερώσει ότι έχει να κάνει με ερωτικές σχέσεις;

«Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα dating show», αλλά δεν το είχαμε δει.

Σας φόβιζε το γεγονός ότι εστίαζε στα προσωπικά σας;«Όχι, γιατί πίστευα ότι δεν θα μπλέξω με κανέναν! Σκέφτηκα ‘θα πάω έναν μήνα να δω πως είναι και θα φύγω’. Δεν είχα καμία σκέψη σχετικά με αυτά που συνέβησαν τελικά».

Για ποιο λόγο θέλατε να μπείτε σε ένα τηλεοπτικό show;

«Πρωταρχικά γιατί ασχολούμαι με τη μόδα και με ενδιέφερε να κάνω κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα. Επίσης ήταν μια πρόκληση».

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr