Αποκάλυψη: Τραγουδιστής ζήτησε από τον Παντελίδη πριν Σκοτωθεί να… (Βίντεο)
Www.true.gr

Αποκάλυψη: Τραγουδιστής ζήτησε από τον Παντελίδη πριν Σκοτωθεί να… (Βίντεο)

Ο νεαρός τραγουδιστής το απόγευμα της Τρίτης 30/1 βρέθηκε καλεσμένος σε απογευματινή εκπομπή. Εκεί έκανε μια αποκάλυψη που ομολογούμενως μας ξάφνιασε. Όπως διηγήθηκε στην παρουσιάστρια προσέγγισε τον Παντελή Παντελίδη στα πρώτα του βήματα.
Τότε που οι επιτυχίες του στο YouTube ξεπρόβαλαν για πρώτη φορά.

Ο ίδιος άκουσε το τραγούδι «Αλκολικές οι νύχτες» και προσπάθησε να πείσει τον αδικοχαμένο τραγουδιστή να το ερμηνεύσει εκείνος. Ωστόσο δεν τα κατάφερε. Η συνέχεια είναι γνωστή.

Το κομμάτι κυκλοφόρησε δισκογραφικά από τον Παντελή και έγινε η απόλυτη επιτυχία
«Όταν άκουσα το Αλκολικές οι νύχτες τον έψαξα στο Facebook και τον βρήκα. Χωρίς να ξέρω ποιος είναι ο Παντελής και χωρίς να τον ξέρει ο κόσμος. Του είπα ότι είμαι και εγώ συνάδελφος και τον ρώτησα αν γράφει και για άλλους ή αν μπορεί να μου δώσει το συγκεκριμένο τραγούδι. Τελικά εντάξει… δεν μου το έδωσε.Το έβαλε σε δικό του δίσκο και καλά έκανε ο άνθρωπος. Τα είπε τα τραγούδια του ο ίδιος» είπε μεταξύ άλλων ο Κύπριος τραγουδιστής Σταύρος Κωνσταντίνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κύπριος τραγουδιστής μετά τον θάνατο του Παντελή κυκλοφόρησε στο YouTube το τραγούδι «Στα Αστέρια Έκανε Πρεμιέρα» εις μνήμη του.

ΠΗΓΗ: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr