Αποκάλυψη: Τι πραγματικά είχε μέσα η σακούλα στο VAR του Λαμία-Παναθηναϊκός

H πρεμιέρα του VAR στην Ελλάδα δε θα μπορούσε παρά να είναι μία πρωτότυπη σουρεαλιστική εμπειρία που θα προσέφερε άφθονο γέλιο όπως μόνο οι Έλληνες θα μπορούσαν να καταφέρουν. Ήθελε πολλή τύχη βέβαια για να γίνει ό,τι έγινε αλλά καμιά φορά η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς και τους… πεινασμένους.

Στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος η Λαμία υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ. Λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι έγινε η σύνδεση με το βαν που περιέχει το κέντρο ελέγχου των καμερών του αγώνα όμως εκείνη τη στιγμή έγινε το πιο σημαντικό πράγμα για μία παρέα που βλέπει μπαλίτσα. Ήρθε ο ντελιβεράς με τις παραγγελίες.

Ένας τύπος ήρθε, ακούμπησε διακριτικά τη σακούλα με τα φαγητά και έκλεισε την πόρτα αφήνοντας τα παιδιά της ΕΡΤ με κάτι βρώσιμο βρε αδερφέ όσο θα έβλεπαν την ματσάρα. Και ήρθε την κατάλληλη στιγμή, πριν ξεκινήσει ο αγώνας, όπως όταν βλέπεις τσουλού στο σπίτι σου και δε θέλεις να σε διακόψει ο ντελιβεράς κάπου στη μέση του ματς.

Τι περιείχε όμως αυτή η σακούλα; Ήταν σίγουρα πιτόγυρα όπως είπαν πολλοί; Μήπως ήταν κάτι πιο εκλεκτό; Μήπως τελικά δεν ήταν παραγγελία από ψητοπωλείο της Λαμίας αλλά κάτι άλλο;

Το Menshouse έχει το φωτορεπορτάζ που αποδεικνύει τα πάντα

Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές. Για να μπορούμε να χαιρόμαστε την καθαρή θάλασσα και αυτό το καλοκαίρι.

Μήπως ο άνθρωπος που έφερε το πακέτο δεν ήταν ντελιβεράς φαγητού αλλά μπερδεμένος με τις ημερομηνίες Άγιος;

Κάποιοι πρόσεξαν το φαγητό που ήρθε και δεν πρόσεξαν τι έβλεπαν οι υπάλληλοι της ΕΡΤ που τους έκανε να πεινάσουν

Μήπως τελικά ο ντελιβεράς δεν κρατούσε σακούλα;

Θυμαρορίγανη ξέρει κανείς αν φύεται στη Λαμία; Τελικά είναι πολύ δύσκολο να ξεφορτωθεί η Ελένη αυτή τη βαλίτσα

«Γεια σας παιδιά, έφερα την τσάντα του ΟΑΕΔ με τις απολύσεις σας. Τις θέσεις σας θα πάρουν ειδικοί σύμβουλοι, όλοι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ.»

Δεν ήταν τελικά πιτόγυρα αλλά μπέγκερς και πατάτες. Δεν κάνει όμως να πούμε από πού γιατί θα θεωρηθεί διαφήμιση.

πηγη: menshouse.gr