Αποκάλυψη Survivor Spoiler: Χαμός με Τραυματισμούς και Εντάσεις. Η Νικήτρια Ομάδα είναι Αυτή που ΔΕΝ Περίμενε Κανείς.
Www.true.gr

Αποκάλυψη Survivor Spoiler: Χαμός με Τραυματισμούς και Εντάσεις. Η Νικήτρια Ομάδα είναι Αυτή που ΔΕΝ Περίμενε Κανείς.

Tο νέο επεισόδιο του Survivor θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Και όχι μόνο επειδή ένας ακόμα παίκτης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Αλλά επειδή θα έχουμε κι άλλες… εκπλήξεις.
Ποιες θα είναι αυτές; Ο Σάκης Τανιμανίδης με την ανακοίνωση που θα κάνει θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στον Άγιο Δομίνικο. Μπορεί μέχρι στιγμής να «σφάζονται» μόνο οι Μαχητές και στο στρατόπεδο των Διασήμων να επικρατεί μια σχετική… «νηνεμία», ωστόσο αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα.

Στο νέο επεισόδιο αναμένεται να γίνει χαμός στο Συμβούλιο και να «βγουν μαχαίρια» ανάμεσα στους Μαχητές, όμως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv, οι Διάσημοι θα… αναστατωθούν περισσότερο με όσα θα ακούσουν από το στόμα του παρουσιαστή.
https://youtu.be/qgSaajUVOiI
Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ενηρώσει τους παίκτες ότι στο παιχνίδι θα μπουν όχι ένας, όχι δυο, αλλά… τέσσερις νέοι παίκτες. Δυο στην ομάδα των Μαχητών και δυο στην ομάδα των Διασήμων. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το πότε θα τους δούμε, όμως η είσοδός τους από μόνη της θα φέρει τα πάνω κάτω στο Survivor.Όπως πάντα με κάθε επιφύλαξη γιατί οι πληροφορίες έρχονται και πάντα η παραγωγή κάνει ότι μπορεί για να μας στείλουν το λάθος spoiler…. Σε περίπτωση που αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε αμέσως με νέο άρθρο

Πάμε τώρα στο κρίσιμο σημείο που δεν είναι άλλο από το ποιος θα κερδίσει το σημερινό αγώνισμα του Survivor.

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες Που βρήκαμε στο διαδίκτυο το σημερινό αγώνισμα το οποίο είναι ποδόσφαιρο, κερδίζουν πάλι οι…Διάσημοι στερώντας το έπαθλο από τους Μαχητές!

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr