Αποκάλυψη στον Αέρα της Κατερίνας Καινούργιου: Τηλεφώνημα του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στην Παρουσιάστρια! «Προσοχή σε Αυτά που Λέτε Γιατ…»

Τι αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής;
«Καταλαβαίνουμε για ακόμα μια φορά πως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι πολύ προστατευτικός με την Νατάσα Καλογρίδη. Είναι μια σχέση με βάση για να κρατήσει τέτοια στάση.», σχολίασε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα με αφορμή το παρασκήνιο της συνάντησης του ποινικολόγου με την Τίνα Σακελλάριου στο θέατρο.

Λυκουρέζος – Σακελλάριου: Δεν είπαν ούτε «γεια» λόγω της Καλογρίδη!

«Θέλω να πω κάτι και θα το αποκαλύψω για πρώτη φορά, δεν το έχω ξαναπεί. Εμένα με είχε πάρει ο κύριος Λυκουρέζος ένα τηλέφωνο, τον οποίο εκτιμώ πολύ. Είχε ειπωθεί κάτι εδώ στην εκπομπή, όχι με κακή διάθεση από εμάς και με είχε παρακαλέσει επειδή έχουμε πραγματικά καλή σχέση και τον εκτιμώ, «σας παρακαλώ πολύ μπορείτε για εμένα να λέτε ό,τι θέλετε, δεν έχω πάρει ποτέ, αλλά λίγο προσοχή σε αυτά που λέτε για τη Νατάσα». Εμένα αυτό μου έκανε τρομερά καλή εντύπωση. Δηλαδή ανέβηκε κι άλλο στα μάτια μου», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Πηγή: zappit.gr