Αποκάλυψη. Το Στημένο παιχνίδι των Διασήμων με την Ντίνα και…

Όντως υπήρχε στρατηγική στην επώνυμη ομάδα του φετινού «Survivor» να φύγει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μόνο που εκείνη, που φυσικά ήξερε πολύ καλά το τι συμβαίνει κάθε φορά που ήταν προτεινόμενη, παρακαλούσε να είναι εκείνη που θα αποχωρούσε από το παιχνίδι.

Όπως σας έγραφα χθες, η συμφωνία ήταν κλεισμένη με τον Τούρκο παραγωγό, το ποσό φιξ, που μετά από ένα σημείο θα ανέβαινε, και το συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν κλεισμένο.

Επανέρχομαι στο τελευταίο με περισσότερο ρεπορτάζ σήμερα. Η συμφωνία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την επόμενη σεζόν είναι πολύ συγκεκριμένη. Αφορά την παρουσίαση ψυχαγωγικού προγράμματος και υπάρχει σαφέστατα ο όρος πως θα είναι κεντρική παρουσιάστρια. Τουλάχιστον για μισή σεζόν, δηλαδή Οκτώβριο με Χριστούγεννα.

Όλα τα υπόλοιπα λοιπόν για την Ντίνα ήταν ψιλά γράμματα. Μιας και από την επόμενη σεζόν επιστρέφει ως «κεντρικιά» και μάλιστα στο ξεκάθαρα πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι της χώρας. Και χωρίς έντονο εσωτερικό ανταγωνισμό μιας και τα περισσότερα ξανθά πρωτοκλασάτα ονόματα της τηλεπαρουσίασης είναι στριμωγμένα όλα μαζί στον ΑΝΤ1 και ψάχνονται για τα νούμερα.

Τι θα κάνουν βέβαια η Σάσα και η Ντορέττα…. Αυτό είναι μια άλλη ιστορία και θα επανέλθω με άλλο ρεπορτάζ που «τρέχει» μέσα στην εβδομάδα…

ΠΗΓΗ