Αποκάλυψη Σοφίας Παυλίδου για τον Μάνο Παπαγιάννη: «Δεν μπορώ ούτε να...»
Www.true.gr

Αποκάλυψη Σοφίας Παυλίδου για τον Μάνο Παπαγιάννη: «Δεν μπορώ ούτε να…»

Η Σοφια Παυλιδου λύνει τη σιωπή της στην εκπομπή «Αποκαλυπτικα» και αποκαλύπτει τη δική της Αλήθεια: Δεν μπορω να διανοηθω να συνεργαστω ξανα με τον Μ. Παπαγιαννη

«Προς το παρόν έχει συμβεί μια ηθική δικαίωση, αλλά εμένα με ενδιαφέρει το άλλο κομμάτι, η νομική δικαίωση».

Η Σοφία Παυλίδου, μετά την τεράστια έκταση που πήρε στα Μέσα το περιστατικό που συνέβη με τον Μάνο Παπαγιάννη στο Χυτήριο, μίλησε στα Αποκαλυπτικά.

«Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να απασχολώ τα Μέσα αυτή τη στιγμή, για όλα τα πράγματα υπάρχει η πρώτη φορά. Δεν επιδίωκα ποτέ να απασχολώ εκτός από τη δουλειά μου με τίποτα άλλο τα Μέσα. Τη στιγμή που έγινε ένα συμβάν το οποίο βγήκε στη δημοσιότητα χωρίς να το θέλω εγώ -δεν το έδωσα εγώ-, ήταν αναμενόμενο να συμβεί αυτό το πράγμα. Τα πράγματα βρίσκονται στη δικαιοσύνη, από εκεί θα βρω το δίκιο μου.Δεν έχει σημασία αν σηκώσεις το χέρι σου να χτυπήσεις έναν άνδρα, ένα παιδί ή μια γυναίκα. Η βία είναι βία και όταν μάλιστα προκαλείται χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος είναι ακόμα πιο φρικτό.

Είμαι καλύτερα γιατί, ευτυχώς, όλα αυτά που είχα ήταν μυϊκά, έχει ξαναέρθει το σώμα μου στην κανονική του κατάσταση. Το ψυχολογικό είναι το πιο φρικτό κι επειδή δεν μου είχε ξανασυμβεί, τώρα μπορώ κι εγώ να καταλάβω τις γυναίκες που βρίσκονται σε αυτή τη θέση.

Προς το παρόν έχει συμβεί μια ηθική δικαίωση, αλλά εμένα με ενδιαφέρει το άλλο κομμάτι, η νομική δικαίωση».ΠΗΓΗ: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr