Αποκάλυψη Σεισμός… Έχει Πρόβλημα! Δείτε ΤΙ Κάνει ο Μπραντ Πιτ με Όλες τις Συντρόφους του Μέχρι Σήμερα!

Σήμερα, το διαδίκτυο κατάλαβε πως ο Μπραντ Πιτ συνεχώς μεταμορφώνεται για να μοιάζει με τις συντρόφους τους.

Αυτή η ανακάλυψη ήρθε στο φως από την Sarah McGonagall, που έκανε μία viral ανάρτηση στο Twitter με φωτογραφίες που στήριζαν τον ισχυρισμό της: Όταν ο Μπραντ Πιτ βρίσκει καινούργια κοπέλα, μεταμορφώνεται για να ταιριάζει μαζί της.

Δεν μας πιστεύετε; Υπάρχουν φωτογραφίες πολλών χρόνων που στηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό, ξεκινώντας από την δεκαετία του ’90. Ρίξτε μία ματιά σ’αυτή την φωτογραφία με την Juliette Lewis:

ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ;


Δεν είναι ότι αλλάζει εντελώς. Πάντα φαίνεται πως είναι ο Μπραντ! Αλλά αλλάζει συνέχεια το του – τα μαλλιά, τα ρούχα, τα χρώματα, τις εκφράσεις του. Ο άντρας αυτός είναι ένας πραγματικός χαμαιλέοντας.

Στην φωτογραφία αυτή φαίνεται λες και έχουν βάψει τα μαλλιά τους με το ίδιο ακριβώς χρώμα! Μήπως το έκαναν για οικονομία;

Εάν θολώσουν τα μάτια σας, πιθανώς να δυσκολευτείτε να αναγνωρίσετε ποιος είναι ποιος.

Πόσα κουρέματα έχει αλλάξει; Πόσα χρώματα; Καταλαβαίνει ότι το κάνει ή το κάνει ασυνείδητα;


«Φαίνεται πως ο Μπραντ συγχρονίζεται με την σύντροφό του, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, και είναι κάτι που δεν βλέπουμε σε πολλά ζευγάρια,» είπε η McGonagall.

«Μήπως αυτό τον κάνει τον καλύτερο ηθοποιό που έχει δει μέχρι τώρα ο κόσμος; Χρειάζομαι απαντήσεις.»

Δεν φαντάζεστε πόσα παραδείγματα υπάρχουν που να στηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό. Είναι λες και λατρεύει να είναι ταιριαστός με την σύντροφό του!!

Πηγή