Αποκάλυψη Σεισμός... Έχει Πρόβλημα! Δείτε ΤΙ Κάνει ο Μπραντ Πιτ με Όλες τις Συντρόφους του Μέχρι Σήμερα!
Www.true.gr

Αποκάλυψη Σεισμός… Έχει Πρόβλημα! Δείτε ΤΙ Κάνει ο Μπραντ Πιτ με Όλες τις Συντρόφους του Μέχρι Σήμερα!

Σήμερα, το διαδίκτυο κατάλαβε πως ο Μπραντ Πιτ συνεχώς μεταμορφώνεται για να μοιάζει με τις συντρόφους τους.

Αυτή η ανακάλυψη ήρθε στο φως από την Sarah McGonagall, που έκανε μία viral ανάρτηση στο Twitter με φωτογραφίες που στήριζαν τον ισχυρισμό της: Όταν ο Μπραντ Πιτ βρίσκει καινούργια κοπέλα, μεταμορφώνεται για να ταιριάζει μαζί της.

Δεν μας πιστεύετε; Υπάρχουν φωτογραφίες πολλών χρόνων που στηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό, ξεκινώντας από την δεκαετία του ’90. Ρίξτε μία ματιά σ’αυτή την φωτογραφία με την Juliette Lewis:

ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ;Δεν είναι ότι αλλάζει εντελώς. Πάντα φαίνεται πως είναι ο Μπραντ! Αλλά αλλάζει συνέχεια το του – τα μαλλιά, τα ρούχα, τα χρώματα, τις εκφράσεις του. Ο άντρας αυτός είναι ένας πραγματικός χαμαιλέοντας.

Στην φωτογραφία αυτή φαίνεται λες και έχουν βάψει τα μαλλιά τους με το ίδιο ακριβώς χρώμα! Μήπως το έκαναν για οικονομία;

Εάν θολώσουν τα μάτια σας, πιθανώς να δυσκολευτείτε να αναγνωρίσετε ποιος είναι ποιος.

Πόσα κουρέματα έχει αλλάξει; Πόσα χρώματα; Καταλαβαίνει ότι το κάνει ή το κάνει ασυνείδητα;«Φαίνεται πως ο Μπραντ συγχρονίζεται με την σύντροφό του, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, και είναι κάτι που δεν βλέπουμε σε πολλά ζευγάρια,» είπε η McGonagall.

«Μήπως αυτό τον κάνει τον καλύτερο ηθοποιό που έχει δει μέχρι τώρα ο κόσμος; Χρειάζομαι απαντήσεις.»

Δεν φαντάζεστε πόσα παραδείγματα υπάρχουν που να στηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό. Είναι λες και λατρεύει να είναι ταιριαστός με την σύντροφό του!!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr