Αποκάλυψη Μετά τον Πανικό: Έτσι έγινε Έξαλλος στο καρναβάλι ο Χρήστος Φερεντίνος. Νέες εικόνες λίγο Πριν τις Συγγνώμες
Www.true.gr

Αποκάλυψη Μετά τον Πανικό: Έτσι έγινε Έξαλλος στο καρναβάλι ο Χρήστος Φερεντίνος. Νέες εικόνες λίγο Πριν τις Συγγνώμες

Ο Χρήστος Φερεντίνος εκνευρίστηκε στο καρναβάλι της Καλαμάτας και το έδειξε. Ο παρουσιαστής έγινε έξω φρενών από τις κινήσεις ορισμένων καρναβαλιστών…
Ο Χρήστος Φερεντίνος εκνευρίστηκε στο καρναβάλι της Καλαμάτας και το έδειξε. Το μπουγέλο, η «επίθεση» με αφρούς και το αλεύρωμα ενόχλησαν τον παρουσιαστή, που κάποια στιγμή έφυγε για να αλλάξει.

Αρχικά κάτι πιτσιρικάδες έριξαν αφρό στον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος το προσπέρασε με χιούμορ, στη συνέχεια ένα γκρουπ τον αλεύρωσε αρκετά, ξεπερνώντας το όριο της πλάκας και ο Χρήστος Φερεντίνος “φόρτωσε” κανονικά, φτάνοντας στο σημείο να αποκαλέσει τους δράστες “μαλ…”!

Μετά από δυο λεπτά το επόμενο γκρουπ και συγκεκριμένα ο οδηγός του άρματος, βγήκε από το παράθυρο και μπουγέλωσε τον παρουσιαστή, που έσκυψε μέσα στο αυτοκίνητο και του ανταπέδωσε με σερπαντίνες!

Καλαμάτα: Ο Φερεντίνος και οι στιγμές έντασης στο καρναβάλιΌμως, όταν βγήκε από το αυτοκίνητο είπε “φεύγω, παω να αλλάξω, θα τα ξαναπούμε σε καμιά ώρα“, αφήνοντας στη μέση την παρουσίαση αρκετά εκνευρισμένος! Το κενό κάλυψε ο Σωτήρης Γεωργούντζος. Δείτε στο επόμενο βίντεο την εικόνα του παρουσιαστή στο 02.03…
https://youtu.be/7359iQtka2s

Τέλος καλό, όλα καλά!
Ευτυχώς τα πράγματα ηρέμησαν, και μόλις ολοκληρώθηκε η παρέλαση, σκουπίστηκε και καθάρισε από τα αλεύρια, ανέβηκε στη σκηνή για το φινάλε της εκδήλωσης!Μάλιστα ο Δήμαρχος Καλαμάτας τον “έφτιαξε” προσπαθώντας να επανορθώσει, λέγοντας ότι “η επιτυχία του Καρναβαλιού οφείλεται στον Φερεντίνο, τον καλύτερο παρουσιαστή της Ελλάδας”!


Αρκετά μέλη της Καρναβαλικής του ζήτησαν συγγνώμη για την συμπεριφορά κάποιων που ξεπέρασαν τα όρια…

πηγή: messinialive
ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr