Αποκάλυψη για την Νταϊάνα Βάζει Φωτιά στον Διάδοχο της Αγγλίας: Δείτε με Ποιόν Διάσημο Τραγουδιστή είχε Κρυφή Σχέση η Πριγκίπισσα και…

Με ποιο διάσημο τραγουδιστή είχε σχέση η Πριγκίπισσα Νταϊάνα;

Πριν από μία εβδομάδα μάθαμε για ένα καλά κρυμμένο μυστικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα, το οποίο αν μη τι άλλο μας σόκαρε, μιας και δεν περιμέναμε με τίποτα να ακούσουμε κάτι τέτοιο. Τώρα, το νέο μυστικό που αποκαλύφθηκε έχει να κάνει με την κρυφή σχέση της Νταϊάνα με διάσημο τραγουδιστή. Ποιος είναι αυτός;

Για να σε βάλουμε στο κλίμα σε περίπτωση που δεν το διάβασες, αποκαλύφθηκε, πως η αδικοχαμένη Πριγκίπισσα Νταϊάνα όχι απλά δεν μαγείρευε, αλλά δεν ήξερε ούτε πώς να ζεστάνει ένα φαγητό.

Και τώρα μετά από μία βδομάδα κυκλοφορεί νέα φήμη που ήθελε την Πριγκίπισσα Νταϊάνα να έχει συνάψει σχέση με τον στιχουργό και τραγουδιστή Bryan Adams.


Και αφού εκ των πραγμάτων ήταν δύσκολο να μαθευτούν λεπτομέρειες από την πλευρά της, ο τραγουδιστής Bryan Adams ρωτήθηκε από τον Andy Cohen εάν είχε κάποια σχέση με την Νταϊάνα και ιδού τι απάντησε ο 58χρονος.

«Υπάρχουν πολλές φήμες, πως εσύ και η πριγκίπισσα Νταϊάνα κάποτε είχατε κάποια σχέση. Ο butler της είπε, πως συνήθιζε να σας βάζει κρυφά στο παλάτι του Kensington. Πως θα χαρακτηρίζατε εσείς τη σχέση σας με την Νταϊάνα;», ρώτησε ο Andy τον τραγουδιστή Bryan Adams κι εκείνος απάντησε:


«Πολύ καλοί φίλοι. Και δεν με έβαζε κρυφά, απλώς περνούσα από εκεί. Ήμασταν απλά πολύ καλοί φίλοι».

Πηγή: gossiplife.gr