Η αποκάλυψη για τη ζωή του Luke Perry που δεν γνώριζες μέχρι τώρα
Www.true.gr

Η αποκάλυψη για τη ζωή του Luke Perry που δεν γνώριζες μέχρι τώρα

Σαν κεραυνός αν αιθρία έπεσε το απόγευμα της Δευτέρας η είδηση, πως ο Luke Perry που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το Beverly Hills άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στον θάλαμο της εντατικής, έπειτα από εγκεφαλικό που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα. Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος του Hollywood έστειλε τα δικά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του ηθοποιού, που τον έχασαν τόσο ξαφνικά.

Τόσο οι συμπρωταγωνιστές του από το Beverly Hills, όσο κι εκείνοι από το Riverdale στο οποίο πρωταγωνιστούσε τελευταία, δήλωσαν σοκαρισμένοι από τον θάνατο του ηθοποιού. Η πιο ανατριχιαστική λεπτομέρεια ωστόσο που δεν ήξερες ήταν πως ο 52χρονος ηθοποιός δεν συνήλθε ποτέ από τον εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, και αυτό μας κάνει να στενοχωριόμαστε ακόμη περισσότερο.

Υπάρχει όμως κάτι ακόμη που δεν γνώριζες για εκείνον. Ο Luke Perry είχε αρραβωνιαστεί κρυφά και σκόπευε μάλιστα να παντρευτεί ξανά. Στο πλάι του μέχρι την τελευταία στιγμή βρισκόταν η αρραβωνιαστικιά του, Wendy Madison Bauer, η οποία δεν έφυγε λεπτό από δίπλα του. Ο εκπρόσωπος του Luke αποκάλυψε την αρραβωνιαστικιά του στην επίσημη δήλωση που έβγαλε η οικογένειά του για τον θάνατό του.

Στο πλευρό του ήταν επίσης τα παιδιά του Jake και Sophie, η πρώην σύζυγός του Minnie Sharp, αλλά και η μητέρα του. Το ζευγάρι είχε εμφανιστεί μαζί στο κόκκινο χαλί το 2017 στα GLAAD Media Awards, όπου ο Luke παρουσίασε ένα βραβείο. H Wendy είναι σύμβουλος γάμου και οικογένειας με βάση το Beverly Hills, ενώ έχει υπάρξει και ηθοποιός με συμμετοχές στο The Mentalist και στο House.

Πηγη queen.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr