Αποκάλυψη Για Πρώτη Φορά... Η «Mυστική σελίδα» του «σατανιστή» της Κεφαλονιάς
Www.true.gr

Αποκάλυψη Για Πρώτη Φορά… Η «Mυστική σελίδα» του «σατανιστή» της Κεφαλονιάς

Μέχρι σήμερα κανείς από τους δικούς του ανθρώπους δεν έχει δώσει την παραμικρή εξήγηση για το θάνατο του, κανείς δεν μιλά για εκείνον
Δύο εβδομάδες μετά την τη διπλή αυτοχειρία στα Βλαχάτα της Κεφαλονιάς το protothema.gr αποκαλύπτει τη «μυστική σελίδα» του 30χρονου Γερμανού με τα πολλά ονόματα.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2017. Το Πανελλήνιο παγώνει από μία είδηση. Σε μία νοικιασμένη μονοκατοικία στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς βρίσκονται νεκροί από την ιδιοκτήτρια, η 23χρονη Βουλγάρα Λίλια Μποτούσεβα και ο 30χρονος Γερμανός φίλος της Τόρστεν Φόχμαν. Η Λίλια έχασε τη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της ενώ ο Τόρστεν, ο οποίος προσπάθησε να την κρατήσει στη ζωή, λίγο μετά το χαμό της φίλης του έμπηξε ένα κουζινομάχαιρο στην καρδιά του. Ένα μενταγιόν με την πεντάλφα που φορούσε η κοπέλα στο λαιμό της έκανε πολλούς να μιλούν για σατανιστές.Το ΘΕΜΑ αποκάλυψε τότε ότι ο άνδρας παρουσιαζόταν στα social media με πολλά ονόματα όπως Vanzam Vega, Torsten Netsrot και Tosrten Fohmann και πως λίγα λεπτά πριν βάλει τέλος στη ζωή του έγραψε κάτω από μία παλαιότερη ανάρτηση της Λίλια τα παρακάτω λόγια: «Σ’ αγαπώ Λίζ. Για πάντα. Θα ξαναβρεθούμε στην επόμενη ζωή. Σε παρακαλώ, περίμενέ με».
Σήμερα, το protothema.gr παρουσιάζει μία ακόμη σελίδα που διατηρούσε ο 30χρονος Γερμανός στο fb και την οποία η υπογράφουσα έλαβε μαζί με μία φωτογραφία της Λίλια και την επισήμανση «Has Nothing to do with Satan» (Δεν είχε καμία σχέση με το Σατανά).

Εντύπωση προκαλεί η ανάρτηση μίας γυναίκας με το ίδιο όνομα κάτω από μία φωτογραφία του, η οποία τον παρακαλά να προσέχει τον εαυτό του, καθώς επίσης και το ότι μετά το θάνατό του Τόρστεν ένα άτομο με το ίδιο επώνυμο έσπευσε να αλλάξει το όνομά του στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Μέχρι σήμερα κανείς από τους δικούς του ανθρώπους δεν έχει δώσει την παραμικρή εξήγηση για το θάνατο του, κανείς δεν μιλά για εκείνον. Σατανιστής ή όχι, ο Τόρστεν δεν αποτελούσε για τους φίλους και τους συγγενείς του τίποτε παραπάνω από μία σκιά…

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr