Αποκάλυψη Γερονικολού για Τσιμιτσέλη: «Είμαι Εννιά Χρόνια στο Χώρο και Δεν μου έχει Ξανασυμβεί κάτι Αντίστοιχο»

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε σε συνέντευξή της μεταξύ άλλων για τα δημοσιεύματα που την έχουν στενοχωρήσει, αλλά και για τα όσα γράφονται για τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.
Η ηθοποιός είπε: «Έχει τύχει να στενοχωρηθώ από πράγματα που έχω διαβάσει, ακόμα και σε συνεντεύξεις που έχω δώσει και αποδόθηκαν με διαφορετικό τρόπο. Με διακρίνει μια υπερευαισθησία. Ίσως δεν θα έπρεπε να τα παίρνω όλα τις μετρητοίς. Πολλές φορές ο συνεντευξιαζόμενος μπορεί να μη θέλει να αναφερθεί σε κάποιο προσωπικό θέμα και ο δημοσιογράφος να επιμένει. Πριν από τρεις μήνες πίστευα πως ορισμένα προσωπικά μου δεδομένα θα μπορούσα να τα προστατέψω από τα ΜΜΕ. Σήμερα σου λέω με σιγουριά πως αν σε βάλουν στο μάτι, δεν μπορείς να διαφυλάξεις τίποτα».

Πριν από τρεις μήνες κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και υπήρξαν φωτογραφίες από παπαράτσι που έδειχναν την Κατερίνα να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του ηθοποιού και την αμέσως επόμενη μέρα η φημολογούμενη σχέση τους έγινε αντικείμενο σχολιασμού σε πρωινές εκπομπές αλλά και sites στο Διαδίκτυο.
Και ο δημοσιογράφος του περιοδικού People, ένθετο στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» είχε την απορία: Για ποιο λόγο γίνεται τόσος ντόρος, από τη στιγμή που μιλάμε για δυο ελεύθερους ανθρώπους; Μήπως τελικά, αν το παραδεχόταν δημόσια, να μην είχε συμβεί όλο αυτό; Και η ηθοποιός απάντησε: «Θέλω να έχω την πρωτοβουλία να αποφασίσω εγώ πότε θα μιλήσω δημόσια και τι θα πω. Δεν πρόκειται να πω ψέματα, ούτε να κοροϊδέψω κανέναν. Δεν μπορεί, όμως, να αποφασίζουν άλλοι για μένα και τη δική μου ζωή. Ένιωσα πως πλέον δεν ανήκε σε μένα η πρωτοβουλία για κάτι που με αφορά, αλλά σε άλλους. Είμαι εννιά χρόνια στο χώρο και δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο. Δεν στενοχωρήθηκα, δεν έκλαψα, αλλά αισθάνθηκα πως έχασα τον έλεγχο των πληροφοριών, κάποιες εκ των οποίων ήταν λανθασμένες και στο περίπου. Προς το παρόν, δεν νιώθω την ανάγκη να μιλήσω».

πηγή: gossip-tv.gr